Občane, budeš chráněn. Chceš, nechceš, to je vládě jedno, rozjela se nová šéfka Trikolóry

26.03.2021 16:57

„Děkuji pěkně, ale zahánět smrt tím, že zastavíme život, není správným řešením,“ hřímala ve Sněmovně poslankyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková. Pány Andreje Babiše (ANO) a Jana Hamáčka (ČSSD) obvinila, že si hrají na protektory a rozhodli se chránit životy lidí za každou cenu. A tím vlastně životy lidí ve skutečnosti ničí.

Občane, budeš chráněn. Chceš, nechceš, to je vládě jedno, rozjela se nová šéfka Trikolóry
Foto: Archiv
Popisek: Úřadující předsedkyně hnutí Trikolóra a poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková.

Sněmovna již řadu hodin debatuje o další žádosti vlády o prodloužení nouzového stav, který trvá už od října 2020. O slovo se přihlásila také poslankyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková, která všem připomněla, že nouzový stav se má využívat jen zřídka a nesmí se stát stavem trvalým. Zvláště, když nepřináší žádné výsledky. Tak to vidí Majerová.

Anketa

Je vám líto, že Klaus ml. odešel z politiky?

53%
22%
hlasovalo: 11767 lidí

„Už geniální Albert Einstein kdysi řekl, že definice šílenství je dělat stále stejnou věc stále dokola a očekávat jiné výsledky. Přesně to už více než rok dělá vláda. Její opatření nefungují, ale jak na to reaguje? Víc a na delší dobu utahuje stejné šrouby. Policie, namísto aby honila zločince, vartuje na hranicích okresů, a když někdo odmítá, nesouhlasí a nechce se podrobit nesmyslným nařízením, je s ním zacházeno téměř jako se zločincem. Za souhlasného pokyvování ministra vnitra Hamáčka a dalších,“ rozčilovala se dáma.

Vláda se podle ní rozhodla, že bude občany chránit, ať se jim to líbí, nebo ne. A zničila tím životy statisíců lidí.

„Jenže v naší zemi žijí miliony lidí, kteří o takovou ochranu samozvaných protektorů nestojí,“ vypálila poslankyně s tím, že lidé mají vlastní rozum a umí si zhodnotit, jak chránit sebe a své blízké.

„Děkuji pěkně, ale zahánět smrt tím, že zastavíme život, není správným řešením,“ hřímala poslankyně s tím, že starým lidem je k ničemu, že je vláda chrání před covidem, když se doma souží smutkem a lidem je k ničemu, že jsou chráněni před virem, když o všechno přišli a nemají perspektivu, že se to zlepší.

Podle svých vlastních slov nemá nic proti tomu, že se vláda opírá o data, ale byla by ráda, aby se opírala o data pravdivá a nikoli o data Ústavu zdravotních informací a statistiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…