Okamura: Přeji světlo, teplo a žádnou válku

24.12.2022 17:27 | Ze sítí

Teplo, světlo a žádná hrozba války a bídy. Předseda hnutí SPD Tomio Okamura na sociální síti popřál lidem několik věcí, u nichž by si ještě před rokem málokdo pomyslel, jak aktuální a důležité pro Českou republiku dnes budou. Ve vánočním čase připomněl základní hodnoty, na nichž je potřeba stavět.

Okamura: Přeji světlo, teplo a žádnou válku
Foto: Facebook
Popisek: Tomio Okamura přednáší své vánoční přání

Češi v poslední den adventu slaví Štědrý den, a i když naši společnost čekají svátky klidu, při kterých je zvykem se zastavit, zamyslet, chvíli dát stranou vše, co se nedaří, nelze pozapomenout, co se děje na pozadí a že nás i v dalším roce čeká řada výzev.

Tuto skutečnost neopomíjejí ani politici, do svého vánočního přání ji promítl i šéf hnutí SPD Tomio Okamura. Vánoce popřál formou videa s ozdobeným stromečkem za zády a na sebe si oblékl tematický svetr s vločkami a vánočním stromečkem.

Ve světle války a energetické krize popřál lidem především mír a dostatek energií. „Vážené dámy a pánové, drazí přátelé, přeji vám ze srdce krásné a hlavně šťastné vánoční svátky, přeji vám, aby to byly svátky, které prožijeme také v míru, v teple a světle. Po dlouhých desítkách let nebylo tohle přání aktuálnější.

Přejme si také zdraví a dobrou náladu. To, abychom byli zdraví a šťastní, je potřeba a také to, aby nám nehrozila válka a bída,“ přeje opozičník.

„Přeji vám, vaší rodině, vašim dětem a vašim rodičům a prarodičům, abyste skutečně prožili vánoční svátky spolu v radosti a se vzájemnou láskou. To je něco, co nám žádný politik vzít nemůže, to je to, co je na Vánocích nejkrásnější, že tím nejdůležitějším se stávají naši blízcí,“ dodává.

„Ještě jednou krásné, šťastné, radostné svátky vám přeje váš Tomio,“ uzavírá lídr SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…