Okamura se činí: Trestní oznámení na společnost Bohemia Energy a právní pomoc zdarma

05.11.2021 20:10 | Ze sítí

Hnutí SPD na svém webu zveřejnilo vzor trestního oznámení na společnost Bohemia Energy group a.s. a jeho majitele. Tímto způsobem se rozhodlo poskytnou zdarma právní pomoc pro klienty zasažené klienty Bohemia Energy. Tomio Okamura v této souvislosti také připomenul, že jedno trestní oznámení míří i z SPD.

Okamura se činí: Trestní oznámení na společnost Bohemia Energy a právní pomoc zdarma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

„SPD právě na webu zveřejnilo jako právní pomoc zdarma pro postižené klienty Bohemia Energy ke stažení vzor trestního oznámení na společnost Bohemia Energy group a.s. a jeho majitele. Klientům stačí pouze vyplnit jméno, příjmení, adresu a datum uzavření smlouvy. Tento vzor trestního oznámení mohou postižení klienti v případě potřeby jednoduše použít i v případě jiných krachuijících obchodníků s energiemi,“ uvedl Okamura ve svém pravidelném videu na Youtube. 
 
 
Hnuti SPD již v úterý tento týden podalo trestní oznámení na společnost Bohemia Energy, jakož i na majitele a členy orgánů této společnosti. Podle předsedy SPD svým jednáním mohli naplnit skutkovou podstatu trestného činu podvodu. 
 
„Dodavatel energií firma Bohemia Energy přivedl statisíce našich občanů do existenčních problémů. Ze strany společnosti Bohemia Energy docházelo až do současnosti k uzavírání smluv i přes skutečnost, že není schopná plnit své závazky, z těchto smluv vyplývající, vůči odběratelům energií, čímž je uváděla v omyl, a to za účelem vytvoření majetkového prospěchu pro společnost,“ dodal Okamura. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
Dle informací získaných prostřednictvím médií má hnutí SPD rovněž za to, že existuje důvodné podezření, že finanční prostředky společnosti Bohemia Energy byly vyváděny v takové míře, že odpovědné osoby si musely být vědomy, že společnost Bohemia Energy nebude schopna dostát svým závazkům vůči smluvním partnerům.
 
Trestní oznámení je ke stažení zde.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…