Okamura zveřejnil třaskavé video z brněnské mešity: Nenáviďte ty, co neuznávají Alláha, křičí imán

09.01.2015 8:11

Lídr hnutí Úsvit Tomio Okamura ostře zareagoval na to, že se jej čeští muslimové snaží zažalovat kvůli jeho boji proti radikálnímu islámu. Okamura zveřejnil video, na němž předseda Ústředí muslimských obcí ČR Muneeb Hassan Alrawi v brněnské mešitě vyzývá české muslimy k nenávisti vůči všem nevěřícím.

Okamura zveřejnil třaskavé video z brněnské mešity: Nenáviďte ty, co neuznávají Alláha, křičí imán
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamura upozornil, že jej čeští muslimové chtějí zažalovat kvůli jeho boji proti radikálnímu islámu v ČR a v Evropě. Měl to uvést předseda Ústředí muslimských obcí ČR Muneeb Hassan Alrawi. Zároveň prý dodává, že oni radikální nejsou.

„Tak si, prosím, poslechněte nahrávku kázání Hassana Alrawiho v brněnské mešitě (minuta 6:58–7:30), kde v češtině doslova vyzývá české muslimy, aby se ‚naučili nenávisti k neuznání Alláha‘, tedy k nenávisti vůči všem nevěřícím v islám a zároveň v následujících vteřinách žádá  ‚...aby rodiče bili děti, pakliže se nechtějí modlit k Alláhovi‘,“ upozornil Okamura.

Nahrávka, kterou Okamura zveřejnil, je ZDE

Zároveň vyzývá, aby lidé tuto nahrávku sdíleli a do komentářů mu psali své názory, zda považují za správné, že takoví lidé jej chtějí zažalovat.

Chceme, aby hlavní slovo v našem státě měli slušní lidé

Upozornil, že hnutí Úsvit dlouhodobě bojuje proti islámským i dalším radikálům. A připravuje návrhy zákonů, které by zpřísnily podmínky pro pobyt radikálů v naší zemi. „Chceme, aby měli v našem státě hlavní slovo slušní lidé, kteří dodržují naše pravidla a nevymezují se ostentativně proti našim zvyklostem,“ podotkl Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Celý text Tomia Okamury:

Čeští muslimové mne chtějí zažalovat kvůli mému boji proti radikálnímu islámu v ČR a v Evropě. Řekl to předseda Ústředí muslimských obcí ČR Muneeb Hassan Alrawi a zároveň dodává, že oni radikální nejsou. Tak si prosím poslechněte nahrávku kázání Hassana Alrawiho v brněnské mešitě (minuta 6:58 - 7:30), kde v češtině doslova vyzývá české muslimy, aby se "naučili nenávisti k neuznání Alláha“, tedy k nenávisti vůči všem nevěřícím v islám a zároveň v následujících vteřinách žádá "...aby rodiče bili děti pakliže se nechtějí modlit k Alláhovi“.

Jsou podle Vašeho názoru čeští muslimové radikální nebo je toto jednání normální a slučitelné s naším ústavním pořádkem? Neměla by naopak policie prošetřit jednání předsedy českých muslimů? Považujete za správné, když mne chtějí takoví lidé zažalovat? Napište mi, prosím, do komentářů.

A, prosím, sdílejte co nejvíce všem vašim přátelům, ať zjistím co nejvíce názorů české veřejnosti.

Hnutí Úsvit, které jako jediné v Parlamentu dlouhodobě a otevřeně bojuje proti islámským a jiným radikalistům, již připravuje návrhy zákonů, které by zpřísnily podmínky pro pobyt radikálů v naší zemi. Nechceme tady žádné extrémní islamisty, fašisty, nacisty, rasisty ani xenofoby. Chceme, aby měli v našem státě hlavní slovo slušní lidé, kteří dodržují naše pravidla a nevymezují se ostentativně proti našim zvyklostem.

A nakonec mi dovolte poděkovat Vám všem, kteří za mnou od počátku statečně a neochvějně stojíte, velmi si Vaší podpory vážím, přestože mne ještě před pár dny zmanipulovaná média a různé multikulty organizace schválně zesměšňovala a překrucovala moje vyjádření, když jsem na hrozby poukazoval. Již od loňska trvale upozorňuji na přítomnost radikálního islámu v ČR a ukázalo se, že jsem měl pravdu - jak víte, moje slova o přítomnosti radikálních islamistů v ČR tento týden potvrdila i zpráva tajné služby (BIS) a naše policie. Prosím proto nadále o Vaši veřejnou podporu, jednotlivec nebo jedna malá strana změny těžko dokáže, ale když nás bude hodně, je reálná šance.

Zde je inkriminovaná nahrávka

A pro dokreslení, zde uvádím ještě další nahrávku (minuta 6:10 - 6:20), kde kolega Hassana Alrawiho ve stejné brněnské mešitě vyzývá ve svém kázání k věřícím českým muslimům k likvidaci Izraele, státu uznaného OSN.


 

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …