Opilý lobbista Janoušek srazil autem ženu. Bém: Je to jako béčkový thriller

23.03.2012 21:51

UVNITŘ VIDEO Podle informací TV Nova srazil pražský podnikatel Roman Janoušek svým autem ženu. Z místa nehody ujel, auto podle televize řídil opilý. Hlídka policie ho však posléze zadržela.

Opilý lobbista Janoušek srazil autem ženu. Bém: Je to jako béčkový thriller
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policisté při silniční kontrole

"Řidič Porsche Cayenne zezadu narazil do volva. Z něj vystoupila řidička a chtěla nehodu řešit, muž se však rozjel a srazil ji," uvedla pro iDnes.cz mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Od zraněné ženy však podnikatel Roman Janoušek ujel. Policie ho následně dostihla na Pankráci, kde nadýchal 2,2 promile. "Muž začal z vozidla utíkat, na místě byl zadržen. Při orientační dechové zkoušce mu bylo naměřeno více než 2,2 promile alkoholu," dodala Kropáčová.

"Jednapadesátiletá žena byla s otřesem mozku převezena do motolské nemocnice," doplnila mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.

O Janouškovi se v poslední době hovoří v souvislosti s nahrávkami jeho hovorů s bývalým primátorem Pavlem Bémem. Odposlechy pořídila BIS, následně se dostaly do rukou také agentury ABL.

K celé věci se ParlamentnímListům.cz vyjádřil i sám Pavel Bém. Připustil, že to na něj působí jako z béčkového amerického thrilleru.  „To by musel napsat podprůměrný scénárista, či natočit podprůměrný režisér,“ vyjádřil svůj názor pro ParlamentníListy.cz jeden z hlavních aktérů skandálu na pražském magistrátu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan, tom

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…