PL za listopad: 8,8 milionu návštěv, téměř 32 milionů přečtených článků

02.12.2021 11:03

ParlamentníListy.cz zaznamenaly v listopadu letošního roku přes 8,8 milionu návštěv. Podíleli se na tom především čeští čtenáři. Dohromady se na našich stránkách zobrazilo skoro 32 milionů článků, což považujeme za abnormálně vysoké číslo. Do této statistiky se zaznamenává každé kliknutí na našem zpravodajském portálu. Ať už jde o hlasování v anketách, jež zaznamenaly výrazný zájem, o zobrazování profilů a unikátní přímou komunikaci s volenými zastupiteli nebo účast v diskusích.

PL za listopad: 8,8 milionu návštěv, téměř 32 milionů přečtených článků
Foto: Archiv
Popisek: Logo Parlamentních listů

Dominantním prvkem zájmu se v předposledním měsíci roku 2021 stalo očkování. ParlamentníListy.cz se snažily vyváženě zprostředkovat názory obou stran znesvářených táborů. Prostor dáváme jak odpůrcům, tak podporovatelům očkování. První skupina v zájmu čtenářů dominovala. Je vidět, že očkování se v českém prostředí stává celospolečenským tématem. V prostoru veřejné diskuse neslábne.

Druhým důležitým předmětem byla povolební situace v České republice. I v tomto případě ji můžeme rozdělit. První část, výraznější, se soustředila na zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana. Druhá hodnotila jednání o vzniku nového kabinetu Petra Fialy (ODS).

ParlamentníListy.cz rovněž nabízí od listopadu exkluzivní seriál - cyklus o místopředsedovi STAN Věslavu Michalikovi a jeho podnikání. Během listopadu jsme vydali zhruba 15 stran rozložených do tří článků čistě analytického charakteru. V seriálu nazvaném NEJBOHATŠÍ STAROSTA budeme pokračovat i v prosinci.

Upozornit bychom chtěli taky na dlouhodobý pohled redakce směrem na zákulisí vyjednávání mezi novou koalicí a prezidentem republiky. Všechny naše inside informace se potvrdily.

Anketa

Necháte/nechali byste očkovat své malé dítě proti covidu-19?

12%
84%
hlasovalo: 43477 lidí
Současně s tímto jsme přinesli stovky kratších materiálů mapujících celkovou situaci v zemi, stejně tak řadu zásadních rozhovorů s vědeckými kapacitami. Za všechny jmenujme doktora Jaroslava Svobodu.

Za zajímavost můžeme označit necelých 60 tisíc návštěv z USA nebo 30 tisíc z Německa. Co se přístupů na náš server týká, v posledních měsících jsme zaznamenali stovky tisíc přístupů ze Slovenska. Čtenáři se ovšem najdou rovněž v Holandsku, Irsku, Rakousku, Anglii a mnoha dalších zemích.

ParlamentníListy.cz neinvestovaly jedinou korunu do online marketingu, tedy všechny návštěvy jsou zcela přirozené, nikoli uměle naháněné přes jiné služby.

Redakce i nadále dbá, aby její články odpovídaly standardům, obsah byl vyvážený a co možná nejpestřejší. I nadále budeme přinášet maximální počet vyjádření k zásadním tématům a hledat úhly pohledu, jimž se v ostatních médiích straní.

Průměrná doba jednoho čtenáře na webu byla 6:27 minuty.

listopad 2021, zdroj : GA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…