PSA nebudeme za chvíli sledovat, ale jíst. Poslanec Klaus přináší „hlas lidu“ z prodejny

23.12.2020 15:49

Poslanec a předseda Trikolóry Václav Klaus mladší na svém facebooku přidal k lepšímu historku z letošních vánočních nákupů. Někdo se mu smál, někdo ho zoufale žádal o radu. Vláda nás podle něj mezitím již deset měsíců zachraňuje. „PSA už brzo nebudeme muset sledovat, ale jíst.“

PSA nebudeme za chvíli sledovat, ale jíst. Poslanec Klaus přináší „hlas lidu“ z prodejny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus ml.

„Historky z nákupů aneb opatření vlády, která nás všechny zachraňuje: Vyrazil jsem teď v pravé poledne (a ani toho moc nepotřeboval, neb děti slíbily o svátcích vařit), ale myslel jsem, že 24. už bude vše úředně zavřené,“ napsal Klaus. Ale byl překvapen.

„1. Paní v pekárně se mi smála, že to nevím, že prý bude 24. ještě otevřeno. 2. O kus dál v zelenině a malém obchodě se mě majitelka (Vietnamka, co tam dře od rána do večera, často si tam její dvě děti – čisté a vychované – píšou úkoly nebo pomáhají) zoufale ptala, zda smí 26., 27. mít otevřeno. Pochopitelně to nevím,“ poznamenal naštvaně.

„Mezitím nás vláda všechny zachraňuje – už deset měsíců (virus mezitím nastoupil, ustoupil, silněji nastoupil, trochu ustoupil a teď zase nastupuje) a vyhlašuje semafory a psy. Ale až nebudou lidi, kteří dávají práci – nebudou peníze na nic. Včetně zdravotnictví. Jestli zlikvidujete malé obchody a vznikne nějaká panika – závěry hranic – PSA budete spíš jíst než ho sledovat,“ zlobil se dál poslanec.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…