Padne Fiala. Babiš a Zeman... Je mi z toho šoufl. Silný odhad, co přijde

21.06.2022 12:10 | Ze sítí

Menšinový akcionář ČEZ a investor Michal Šnobr se bojí toho, co teď, po výbuchu kauzy Petra Hlubučka, provede prezident Miloš Zeman. Konstatoval, že je mu z toho všeho „šoufl“.

Padne Fiala. Babiš a Zeman... Je mi z toho šoufl. Silný odhad, co přijde
Foto: Hana Brožková
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman se zúčastnil slavnostního otevření a požehnání opravené brány v Lánské oboře.

Hnutí STAN, které má třetí nejsilnější klub ve Sněmovně, se v podstatě rozpadlo vedení, ministr školství Petr Gazdík ze STAN odstoupil a předseda hnutí a ministr vnitra Vít Rakušan čelí otázkám, proč nevěnoval větší pozornost aktivitám dnes již bývalého náměstka na pražském magistrátu a bývalého člena STAN Petra Hlubučka.

Investor Michal Šnobr na sociální síti Twitter vyjádřil obavy o celou vládu Petra Fialy (ODS), kde má stále své místo i ministr spravedlnosti Pavel Blažek z ODS.

„Jede to pořád podle stejných not. Blažek tj. ODSka dochází na Hrad a kšeftuje s důvěryhodností této vlády. Do jara ji Miloš Zeman bez velkých problémů zničí. Babiš nebude kandidovat na prezidenta, chystá se na předčasné volby. STAN (stejný počet poslanců jako ODS) je odepsaný. Není to dobrý scénář, malinko pořád doufám, že se pletu, ale když vidím, tu vládní ubohost a vystrašenost ze síly MZáka, je mi z toho všeho šoufl,“ napsal Šnobr.

Michal Šnobr promlouvá

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…