Pákistánec znásilnil nezletilou dívku, bylo z toho dítě. Neuvěříte, co prý nyní provádí britští sociální pracovníci

28.11.2018 21:38

Nejdříve znásilnil patnáctiletou dívku, ta porodila syna a teď pákistánskému sexuálnímu násilníkovi Aršídu Husaínovi údajně pracovníci britských sociálních úřadů pomáhají, aby se mohl na výchově svého potomka podílet. Informaci z britského deníku The Times zveřejnil server Novinky.cz.

Pákistánec znásilnil nezletilou dívku, bylo z toho dítě. Neuvěříte, co prý nyní provádí britští sociální pracovníci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

Britské úřady prý Pákistánce Aršída Husaína kontaktovaly, aniž o tom znásilněná dívka předem věděla. Husaín v roce 2016 od soudu dostal trest na pětatřicet let za mřížemi. Kdy mělo ke znásilnění dojít, ale britská média neuvádějí. Členové pakistánského gangu tří bratrů, jehož byl Husaín součástí, se měli dopustit násilí hned na padesátce dívek.

Podrobnosti k případu znásilněné Sammy Woodhousové úřady s ohledem na ochranu jejího soukromí nesdělily. Samm se ale k incidentu vyjádřila, celá záležitost ji prý velmi znepokojuje a o své dítě se bojí. „Metropolitní rada Rotherhamu věděla, co mě a dalším zranitelným dívkám udělal. Věděli, že je za mřížemi a představuje riziko pro mého syna. Nechtěl s ním mít nic společného. Oni ho ale do případu zahrnuli. Mám vztek a o svého syna se bojím,“ uvedla.

Je běžnou věcí, že je otec dítěte úřady kontaktován, ne však v případě, pokud není veden v jeho rodném listě a odpykává si trest za znásilnění jeho matky. Nyní se již tímto pochybením zabývají příslušná místa. V první řadě chtějí ověřit, zda šlo o individuální selhání, nebo o systémovou chybu. 

  • Původní zdroj ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…