Paktuje se s Klausem ml. a píše pro špatné weby. Zlý úředník! Ekonomka si všimla kádrování Deníku N

04.07.2019 21:04

Ekonomka Hana Lipovská si na svém facebookovém profilu všimla textu redakce Deník N o úředníku Tomáši Břicháčkovi, který podle autorů na Ministerstvu spravedlnosti tvoří zákony, ale zároveň je také spojen s dezinformačními weby.

Paktuje se s Klausem ml. a píše pro špatné weby. Zlý úředník! Ekonomka si všimla kádrování Deníku N
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Břicháček

Anketa

Chcete předčasné volby?

17%
83%
hlasovalo: 10767 lidí
„Doktor Tomáš Břicháček je velmi kvalitní odborník, dobrý člověk, a především právník, kterého bych chtěla mít v jakémkoli svém týmu. Jeho knihy Unie blízká i vzdálená i Unie ve víru migrační krize patří k tomu nejlepšímu, co k téma evropské integrace bylo v poslední pětiletce u nás napsáno. Seděli jsme spolu opakovaně při řešení zásadních otázek, budil u mě vždy respekt přesností svých analýz a odbornou poctivostí. Jeho úsudek je vždy naprosto jasný, nikdy nejde po senzaci, ale hledá – byť sebenepříjemnější – pravdu,“ poznamenala Lipovská s tím, že útok na něj ze strany Deníku N je podle jejích slov ubohý, zbytečný a nesmyslný.

„Ale asi si ‚musíme‘ začít vykat. Dobré na tom je, že se o něm teď dozví více čtenářů,“ dodala.

Břicháček podle serveru DeníkN.cz píše zákony na Ministerstvu spravedlnosti, přičemž na internetu je spojený s dezinformačními weby. Zároveň se také angažuje v hnutí Trikolóra Václava Klause mladšího. Břicháček se brání, že své názory sice do práce promítá, ale problém v tom nevidí.  

Břicháček je totiž v dozorčí radě obecně prospěšné společnosti Český portál, která vydává například weby jako Free Globe, Euserver, Český portál či Nezdraví. 

Původní text ZDE.

Na příspěvek Lipavské pak zareagovali mnozí diskutující. „Deník N je vše možné, jen ne objektivní. Spolu s Politiq, Fórem, Blisty, Respektem, A2larmem, Deníkem Referendum a dalšími přenáší jen snůšky a hnoje na vybrané s EU nesouznící jedince a snaží se je dehonestovat... Demokracie, Pravda a láska v praxi...,“ poznamenal jeden z nich.

„Jak za komoušů,“ dodal další.

„Deník Nenávist je skvělý lakmusový papírek. Když po někom vystartuje, je zde víceméně jistota, že je to dobrá volba, když někoho adoruje, je zapotřebí zbystřit. Jako pan Pehe. Ten se zatím nikdy nespletl a vždy vše dopadlo obráceně, než predikoval...,“ zmínil další uživatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…