Pane Nečasi, kdo platil tu svatbu s Nagyovou?

24.09.2013 8:16

Víkendová svatba bývalého ministerského předsedy Petra Nečase s jeho „paní vrchní ředitelkou“ Janou Nagyovou vyvolává řadu otázek. Zatímco národ vtipkuje, zda submisivní expremiér přijal po novomanželce jméno Petr Nagy (odkazující ke známému zpěvákovi), bulvár se ptá především po financování celého obřadu.

Pane Nečasi, kdo platil tu svatbu s Nagyovou?
Foto: hns
Popisek: Zamilovaný Nečas, koláž

Někdejší premiér totiž vzhledem k vypořádání se svou první rodinou rozhodně nemá na rozhazování a jeho novopečená choť je zase všeobecně známá svými sklony k utrácení. Nečas se podle deníku Blesk rozváděl dost narychlo a exmanželce zato velkoryse přenechal veškeré úspory. Navíc platí dvoumilionovou hypotéku na byt a výživné na dvě nezletilé dcery.

Pokud jde o paní Nagyovou, tak novináři sice její příjmy za tři roky na Úřadu vlády spočítali na přibližně 2,5 milionu, ale podle Blesku byly při červnové razii v jejím bytě, která zahájila pád vlády, nalezeny účtenky od výrobků Louis Vuitton v hodnotě tři miliony.

Těžko si prý představit, že by se zrovna Jana Nagyová spokojila se skromnou veselkou v šatech z půjčovny. Nečas však na otázky po původu prostředků neodpověděl, proto se bulvár uchýlil ke spekulacím. Podle první hypotézy oba novomanželé sáhli do železných zásob. Podle dvou dalších si na svatbu vypůjčili, přičemž v prvním případě mohl být dobrodincem některý z „kmotrů“, jak jsou nazýváni bohatí podnikatelé napojení na ODS, a v tom druhém osvědčení sponzoři této strany Lájos Bács a Rádživ Singha.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …