Paroubek tleská Babišovi: Vyhrál vysoko na body. Ten odpudivý Kalousek s Němcovou...

11.07.2015 12:59

Pochvalu za své včerejší vystupování na půdě Poslanecké sněmovny dostal Andrej Babiš od bývalého českého premiéra Jiřího Paroubka. Babiš podle něj nad svými oponenty z řad pravicové opozice vyhrál vysoko na body. Paroubek to napsal na webu VaseVec.cz.

Paroubek tleská Babišovi: Vyhrál vysoko na body. Ten odpudivý Kalousek s Němcovou...
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

„Musím říci, že mě nepříjemně překvapily hysterie a osobní útoky zejména M. Kalouska a M. Němcové,“ napsal Paroubek s tím, že oba politici prý byli natolik fascinovaní osobou ministra financí, že vlastně nebyli schopni mluvit k meritu věci. „Prostě mluvili tak, že to bylo pro každého diváka zcela odpudivé,“ domnívá se expremiér.

Naproti tomu Babiš byl prý skvěle připraven a koncentrován. „Klobouk dolů před lidmi z Babišova marketingového týmu. Prostě kdo je připraven, nemůže být překvapen,“ píše Paroubek. Uznává, že Kalousek je sice o třídu lepší řečník než Babiš. Přesto však tentokrát nevyhrál. „Stereotypní, těžké útoky na politického soupeře jsou cestou do pekel. Když budou takto Kalousek a Němcová, TOP 09 a ODS, pokračovat i nadále, ztratí zbytky svého volebního elektorátu ve prospěch A. Babiše,“ myslí si Paroubek.

Celý text je ZDE


 

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …