Paroubka přivezla do televize manželka. Zbrusu novým fordem

16.08.2010 9:16

Jiřího Paroubka přivezla v neděli před budovu České televize, kde byl v pořadu Václava Moravce hlavním hostem, jeho manželka Petra novým Fordem Kuga za tři čtvrtě milionu korun.

Paroubka přivezla do televize manželka. Zbrusu novým fordem

Paroubek ale zklamaným novinářům později sdělil, že vůz za 784 tisíc korun je jeho manželky Petry. „Koupila si ho na leasing," prozradil například Blesku. Deník pak k tomu zmínil, že tento vůz je již třetím Petřiným. Jako Kováčová měla fiestu, kterou jí zdemoloval opilý řidič. Na jaře si pak pořídila focus, ovšem ten jí záhadně vykradli v garážích.

Kouzlo nechtěného? S manželkou se nudím, řekl

Podle obou bulvárních deníků ale bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek u Moravce pěkně perlil. Tu prohodil, že se se ženou doma už nudí, a tak má čas seznamovat se s novými technologiemi, anebo nechtěně prozradil, že přes prázdniny jaksi přibral.

Sotva totiž dosedl u Moravce do křesla, prý se začal ve studiu pěkně ošívat. Těžko se totiž do sedadel zapasoval. „Ta křesla se vám tu nějak srazila," prohlásil pak. „Ne, ne. Křesla máme stále stejná," dostalo se mu ujištění od Václava Moravce. Blesk pak z gustem na svou webovou stránku dopsal: „Inventář nábytku se přitom neměnil, bývalý předseda ČSSD se tak přes prázdniny asi příliš rozlenošil."

Jelikož o některé Paroubkovy názory podle Blesku média příliš nestojí, uchýlil se Paroubek k psaní knih. V hlavě má už dvě a to chce také napsat své paměti. „Nevím, jestli jsem spíš spisovatel, nebo grafoman. To druhé snad ne," pronesl k tomu expředseda již před zapnutými kamerami.

„Já mám hodně času. Většinou se nudím, třeba s manželkou o dovolených, tak píšu. A moje žena se také nudí, tak také píše," sypal ze sebe Paroubek, který si podle Blesku snad vůbec neuvědomil, co to vlastně vypouští z pusy.

Do časopisu má psát i komunista, ten o tom neví

Než však dopíše své knihy, bude prý ventilovat své myšlenky na svém blogu a na facebooku. ParlamentnímListům.cz v této souvislosti uvedl, že zakládá internetový časopis. Ten by se měl objevit na internetu v nejbližší době.

 „Bude to v horizontu několika týdnů. Půjde o týdeník, který bude orientován středolevě. To ale neznamená, že tam budou přispívat jen sociální demokraté. Hodlám oslovit i reálně uvažující politiky z jiných stran. Myslím tím třeba Cyrila Svobodu, bývalého předsedu KDU - ČSL, nebo rozumně uvažujícího komunistu Jiřího Dolejše," řekl k tomu Paroubek minulý týden.

Jenže například Dolejš Parlamentním Listům sdělil, že jej Paroubek zatím neoslovil. „O tom Paroubkovi nic nevím. Na mém black listu ale mám jen extremisty a xenofoby," sdělil tak trochu záhadně Dolejš. Naznačil tak, že by Paroubkovi, pokud by přišel skutečně s nabídkou, nedal košem?  

Paroubek se ale u Moravce také tak trochu vytahoval. A to když na větu Václava Moravce, že "ona-nová média" si poslanec velice oblíbil, prohlásil: „Mám nový mobil, který na mě chrlí informace. Také se učím s iPadem."

Petra mezitím zlíbala Ratha. Ukazovala i nožky

Jak Blesk navíc uvedl, Paroubkova manželka Petra prý v zákulisí studia také tak trochu koketovala s Davidem Rathem, na něhož se hned při příchodu vrhla polibkem. „S Rathem poté setrvala v hovoru, dokonce mu nadšeně cosi ukazovala na svém telefonu. Že by fotky z dovolené v Řecku?," napsal deník.

Podobně vřelým způsobem se ale údajně Paroubková přivítala i se samotným moderátorem Václavem Moravcem. "Pak koketně posedávala u stolku, nohu přes nohu, rukou si lehce zajížděla do vlasů a úsměvy rozdávala na všechny strany. Na sobě přitom měla oblečené růžové minišaty, které daly vyniknout jejím řeckým sluncem opáleným nohám," dodal deník.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…