Paroubková po čase na titulce Blesku: Kvůli knize o veřejných domech

22.05.2012 7:06

Manželka expremiéra a expředsedy ČSSD Petra Paroubková se po delší době ocitla na titulní straně bulvárního deníku Blesk. Chce prý vydat knihu o sexu nazvanou Bordel jako byznys. Má odkrýt zákulisí rakouského erotického klubu nebo pikantnosti ze života prostitutek, uvádí deník.

Paroubková po čase na titulce Blesku: Kvůli knize o veřejných domech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Paroubková chce ve svém nakladatelství vydat knihu popisující prodejný sex. Podle Blesku jsou v knize popsány třeba bizarní praktiky, které vyžadují zákazníci. Sama Paroubková popřela vlastní či manželovu zkušenost s erotickými kluby.

Musím vydat i titul, který mi zaplatí sběratelskou literaturu

Jako spolumajitelka nakladatelství chce Paroubková vydělat na titulu, který měl velký úspěch v německy mluvících zemích. „Celá ta kniha je vlastně o tom, jakým způsobem tato zařízení fungují. Napsal ji totiž zakladatel saunaklubu v Rakousku, který je paradoxně vystudovaný sociolog a ekonom,“ vysvětlila Paroubková Blesku.

Dodala, že se nebojí o svou pověst seriózní nakladatelky. „Abych mohla vydávat knihy, které jsou fajnovou sběratelskou literaturou, musím vydat i titul, který mi to zaplatí,“ míní Paroubková.

Novinářka Pospíšilová se znovu pustila do Paroubkových

Za článkem v Blesku stojí redaktorka Eva Pospíšilová, na kterou Petra Paroubková už v prosinci minulého roku podala trestní oznámení pro pomluvu. Tehdy se jednalo o článek, podle kterého si Paroubková měla pořídit dům za 2,5 milionu korun v igelitové tašce.

V únoru pak Pospíšilová zjišťovala, jak dobře jsou prodejné knihy manželů Paroubkových. V pražských antikvariátech ale knihy nikdo nechtěl. Podle prodejců o tituly jako Plnou parou v politice nikdo neměl zájem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…