Paroubkův LEV 21 se jde rvát za zrušení sKaret. Chystá protest

12.05.2013 20:05

Představitelé a příznivci strany LEV 21 budou v pondělí protestovat proti vládnímu projektu sKaret. Akce národních socialistů se bude konat od půl páté na pražském náměstí Pod Emauzy. K účasti na protestní akci zve na svých internetových stránkách VašeVěc.cz předseda strany a někdejší premiér Jiří Paroubek.

Paroubkův LEV 21 se jde rvát za zrušení sKaret. Chystá protest
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

"Rád bych pozval na tuto protestní akci všechny, kterým není lhostejný osud našich spoluobčanů z řad seniorů a zdravotně postižených a kterým nejsou lhostejné zbytečně vynaložené prostředky z peněz daňových poplatníků na provoz projektu sKaret," píše Paroubek na svém webu VašeVěc.cz.

Národní socialisté v oznámení akce podotýkají, že poslanci Jiří Paroubek a Jiří Šlégr se opakovaně jménem strany vyslovili za zrušení tohoto projektu již v minulosti. Tento projekt podle nich evidentně zkrachoval a stát na něm bude tratit stovky milionů, přesto se prý někteří představitelé snaží sKarty udržet i nadále při životě.

Výzva Müllerové

LEV 21 se proto rozhodl vyjít do ulic a na pražském náměstí Pod Emauzy chce vyzvat ministryni práce a sociálních věcí Ludmilu Müllerovou (TOP 09), aby projekt sociálních karet ihned zrušila a minimalizovala tak další možné škody.

Národní socialisté připomínají i pozadí celého příběhu sKaret. "Za celým projektem stojí bývalý ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek (TOP 09) a zejména pak jeho první náměstek Vladimír Šiška, který je policií obviněn z korupce. I přesto, že nová ministryně práce Müllerová posvětila další pokračování projektu, došlo nakonec k jeho absolutnímu krachu," stojí na Paroubkově serveru.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…