Peake reaguje na Dienstbiera: Byl spojený s Rathem a káže tu o morálce. Úsměvné

23.06.2013 16:38

Vskutku úsměvný výkon. Tak hodnotí vystoupení senátora za ČSSD Jiřího Dienstbiera v pořadu Otázky Václava Moravce na České televizi Karolína Peake, vicepremiérka a předsedkyně strany LIDEM.

Peake reaguje na Dienstbiera: Byl spojený s Rathem a káže tu o morálce. Úsměvné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolina Peake

Dienstbier se podle jejího názoru pokusil zahrát si roli morálního arbitra. „Od člena středočeské organizace ČSSD a někdejšího politického spojence Davida Ratha vskutku úsměvný výkon,“ poznamenává Peake ve vyjádření, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici.

Celé prohlášení Karolíny Peake ZDE

„Mimochodem, určitě si všichni pamatují, že zvolen byl jen díky podpoře komunistů, o kterou je písemně požádal,“ dodává Peake.

Dienstbier se dnes v televizi totiž ohradil proti pravicové vládní koalici, která se dle jeho slov udržuje u moci zločinným způsobem. „Je mimo debatu, že je to zcela nemorální, jakým způsobem přežíváte. Včetně Karolíny Peake, která se kdysi vychloubala, že podepsala nějaký kodex, že nikdy nepřestoupí z Věcí veřejných a nakonec z nich vystoupila a vede jakousi skupinku přeběhlíků,“ prohlásil na adresu současné vlády a politické strany LIDEM.

reklama

autor: nem

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…