Petr Nečas: Jaňulko, lásko, řeknul jsem jí to. Byly i slzy a nadávky, chvíli křik

16.06.2016 6:31

Odposlechy rozhovorů mezi Janou Nečasovou (dříve Nagyovou) a bývalým premiérem Petrem Nečasem spatřily světlo světa. A to nyní při soudním líčení, kdy se řeší případ údajného zneužití vojenské tajné služby k odposlechu exmanželky Nečase Radky. Druhým zveřejněným odposlechem je také rozhovor mezi Nagyovou a její kamarádkou. Informaci přinesl server TN.cz.

Petr Nečas: Jaňulko, lásko, řeknul jsem jí to. Byly i slzy a nadávky, chvíli křik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Expremiér Petr Nečas

Soud nyní řeší, zda za odposlechy Radky Nečasové stála Nagyová. Ta prý chtěla premiéra donutit k rozvodu. Soudkyně také přečetla jednu z SMS zpráv, kterou poslal Nečas Nagyové. A to v lednu 2013. 

"Jaňulko, lásko, řeknul jsem jí to. Byly i slzy a nadávky, chvíli křik. Ale většinu doby bez toho," uvedla soudkyně.

Původní text ZDE.

Při odposlouchávaném telefonním hovoru je patrné, kdo měl nad kým v partnerství navrch. "Proč si mi nevzal telefon?" ptá se Nagyová Nečase. "Kdy jsem ti nevzal telefon?" "Když jsem ti volala, tak to jakoby nemůžeš a jí ho vezmeš," vyčítá Nagyová. "Pak jsem ti volala podruhý a měl si to obsazený, takže asi máš priority," pokračuje dál. "Ne, neměl jsem volné," oponuje Nečas. Když Nagyová nevěří, říká jí: "Ne, Jaňulko, ne, fakt. Zítra přinesu mobil, můžeš se podívat, že tam nemám volné," sděluje jí.  

Následuje také odposlech rozhovoru o výživném i o schůzkách s právníkem. "No, co ti ještě říkala milostivá?" ptá se například Nagyová Nečase.  "No přiměl jsem ji k tomu, že alespoň začne rychle hledat ten byt. No hlavně začala hrát přesně tu hru, co jsem... Halo, Jaňulko? Slyšíš?" No tak jsem jí řekl, že jako spolu nežijeme, že v tom chci mít prostě jasno. A že když spolu nežijeme, tak s ní nechci být. Pak samozřejmě debata o dětech. ...Ona se prý rozvádět nechce, tak prý jim to mám říct já. Tak ještě uvidíme, ale u ní chodí ty nálady," říká Nečas.

"Já se nebudu spoléhat a ty se taky nespoléhej na to, jestli si prostě zrovna dala dvě skleničky, tři skleničky, nebo litr," odvětí Nagyová a dodává, že nyní se musí Nečas uchýlit k tvrdému jednání.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …