Piráti vyráží s předvolebním autobusem na tour. Vezou s sebou technologické „hračky“

08.08.2020 7:59

Piráti v sobotu spustí tour svého předvolebního autobusu. Veřejnosti v něm představí program pro krajské a senátní volby. Prezentací kandidátů veřejnosti nabídne autobus vhled do delší budoucnosti – brýlemi virtuální reality, a představí elektrickou jednokolku či holografický projektor. V průběhu dvou měsíců navštíví různé kouty České republiky.

Piráti vyráží s předvolebním autobusem na tour. Vezou s sebou technologické „hračky“
Foto: archiv I. Bartoš
Popisek: Předseda Pirátů Ivan Bartoš

Nejprve autobus zamíří na Palackého náměstí v Praze, kde bude k vidění v sobotu 8. srpna od 17:00 hod. Odtud pak vyrazí na dvouměsíční pouť po České republice. Piráti chtějí lidem zprostředkovat zážitek a ukázat možnou podobu budoucnosti.

„Kromě volebního programu bude autobus ukazovat i vize odborníků o budoucnosti v řízených oblastech. Lidé, kteří navštíví naše akce, mohou vidět hydroponický systém na pěstování plodin, 3D tiskárnu nebo holografický projektor. Zároveň si mohou vyzkoušet virtuální realitu nebo elektrickou jednokolku. Na své si přijdou i děti, pro které máme připravené technologicky zajímavé hračky,“ přiblížil volební manažer Pirátské strany Pavel Štěpánek.

Každý den až do dne konání krajských a senátních voleb mohou občané dorazit na zastávky autobusu a debatovat s představiteli Pirátské strany. Těchto setkání se zúčastní jak jednotliví poslanci, krajští či senátní kandidáti, tak předseda strany Ivan Bartoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…