Piráti zahajují tour volebního autobusu budoucnosti. Brázdit celou zemi bude až do voleb

08.08.2020 11:06

Speciální pirátský volební autobus zahájí v sobotu 8. srpna 2020 svou předvolební jízdu, v průběhu dvou měsíců zavítá do všech koutů České republiky. Kromě představení programu pro krajské a senátní volby a prezentaci krajských kandidátů veřejnosti nabídne autobus také vhled do delší budoucnosti – ať už VR brýlemi, elektrickou jednokolkou nebo holografickým projektorem.

Piráti zahajují tour volebního autobusu budoucnosti. Brázdit celou zemi bude až do voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti turecké agresi vůči Kurdům v Sýrii. Zúčastnili se i zástupci Pirátů

Anketa

Je pro vás podstatné, koho ve volbách podporují umělci a jiné známé osobnosti?

1%
97%
hlasovalo: 19613 lidí
Autobus budoucnosti bude poprvé k vidění v sobotu 8. srpna od 17:00 na Palackého náměstí v Praze. Odtud pak vyráží na dvouměsíční pouť po České republice.

„Chceme lidem zprostředkovat zážitek a ukázat možnou podobu budoucnosti. Kromě volebního programu bude autobus ukazovat i vize odborníků o budoucnosti v řízených oblastech. Lidé, kteří navštíví naše akce, mohou vidět hydroponický systém na pěstování plodin, 3D tiskárnu nebo holografický projektor. Zároveň si mohou vyzkoušet virtuální realitu nebo elektrickou jednokolku. Na své si přijdou i děti, pro které máme připravené technologicky zajímavé hračky,” řekl volební manažer Pirátů Pavel Štěpánek.

Každý den až do dne konání krajských a senátních voleb mohou občané dorazit na zastávky autobusu a debatovat s představiteli Pirátské strany. Těchto setkání se zúčastní jak jednotliví poslanci, krajští či senátní kandidáti, tak předseda strany Ivan Bartoš.  

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…