Pirátům se směje kvůli nanukům a za hranicemi ČR... Šéfka Trikolory těžce udeřila na Babiše

16.08.2021 20:17

Šéfka Trikolory Zuzana Majerová Zahradníková se pořádně obula do šéfa hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. Sdělila lidem, že premiér měl možnost zastavit některé zničující prvky evropského Green Dealu, a ochránit tak český průmysl i peněženky českých občanů, ale neučinil tak – ať to odtrpí všichni. Vzápětí voliče ujistila, že Trikolora české zájmy nikdy nezradí.

Pirátům se směje kvůli nanukům a za hranicemi ČR... Šéfka Trikolory těžce udeřila na Babiše
Foto: Archiv Zuzany Majerové Zahradníkové
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková je kandidátka ODS č. 3 v Olomouckém kraji

Europoslanec Alexandr Vondra před pár dny novinářům sdělil, že šéf hnutí ANO Andrej Babiš českým občanům bez okolků lže, a slíbil, že pokud k tomu dostane prostor, pokusí se napravit škody vzniklé Babišovou neschopností a neochotou hájit zájmy Česka.

„Pokud jde o jádro, tak Andrej Babiš vám lhal. Andrej Babiš podvedl národ, když říkal, že dosáhl zařazení jádra mezi bezemisní zdroje. Bohužel, není to pravda. Ačkoli měl unikátní příležitost to na Evropské radě, kde se rozhoduje jednomyslně, udělat. Ale on, kvůli těm svým problémům, doma ukazuje svaly, ale v Bruselu mlčí a je zalezlej, aby neukázal na svoje potíže, nebo aby mu oni ty potíže neomlátili o hlavu,“ rozjel se Vondra před pár dny na tiskové konferenci. 

Poslankyně a šéfka Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková, jedna z kandidátek koalice Trikolory, Soukromníků a Svobodných (TSS) pro nadcházející sněmovní volby, je vůči Babišovi stejně tvrdá, ne-li ještě tvrdší.

Prohlásila, že Babiš mohl zarazit některé části evropského Green Dealu, které zdecimují českou ekonomiku, ale neučinil tak a poslal nemalou část českého průmyslu do záhuby. A nejen to, ještě se stará o to, aby českým spotřebitelům notně podražilo zboží.

„Kam vítr, tam plášť – aneb říkám jen to, co chcete slyšet,“ začala.

„Na premiéra Andreje Babiše dokonale sedí toto známé české přísloví. Zatímco se na sociálních sítích smál Pirátům, že pro svou kampaň vybírají nanuky podle uhlíkové stopy, za hranicemi ČR s otevřenou náručí přijímá zelenou politiku EU? Podporuje tak nejen krach našeho průmyslu, ale také plošné zvýšení cen – běžný člověk to pocítí samozřejmě nejvíce!“ pokračovala ve slovní palbě do šéfa hnutí ANO.  

Připomněla, že europoslanci za hnutí ANO hlasovali pro přijetí Green Dealu, a tedy i zcela proti českým zájmům.

Nakonec zdůraznila, že Trikolora české zájmy nikdy nezradí.

„My prosazujeme zájmy České republiky vždy, všude a na prvním místě. Nebojíme se říkat pravdu! Nepodpoříme Green Deal v jeho současné podobě. Nedovolíme, aby se naši občané stali oběťmi regulací, zákazů a vyšších cen,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…