Platit v hospodě se mu nechtělo, tak vytáhl nůž. Nové uprchlické zprávy z Německa

13.03.2017 9:07

Německým úřadům se sice údajně podařilo zabránit teroristickému útoku na obchodní centrum v Essenu, ale „drobné“ porušování zákonů v režii migrantů pokračuje dál. Pákistánec znásilnil svoji německou přítelkyni a egyptský migrant ohrožoval své okolí nožem.

Platit v hospodě se mu nechtělo, tak vytáhl nůž. Nové uprchlické zprávy z Německa
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranté se navzájem učí francouzsky

Prakticky denně dochází v různých částech Německa k páchání trestných činů, za které nesou zodpovědnost migranti ze zemí Afriky a Blízkého východu. Mainstreamoví politici a média sice vše bagatelizují, ale vzhledem k početnosti těchto případů rozhodně nejde o ojedinělé případy. Vedle obtěžování dívek a žen na plovárnách, drobných krádeží, porušování azylových pravidel se často jedná o sexuální násilnou trestnou činnost.

To je také případ pětadvacetiletého pákistánského migranta Faisala S. Svoji oběť sice nepřepadl v parku, ale šestačtyřicetiletá žena nakonec dopadla naprosto stejně. Byť seznámení proběhlo více méně standardně na sociálních sítích a věkově nesourodý pár si údajně aspoň ze začátku velmi dobře rozuměl. „Uvědomovala jsem si od začátku, že není něco v pořádku. Když nedostal sex, pobíhal jako bláznivý králík,“ líčila žena podle deníku Bild.

Když se s ním chtěla o generaci starší žena rozejít, z pákistánského migranta se stal stalker. Neustále jí volal, psal zprávy na Facebook a následně přišly i výhrůžky. Číhal na ni u jejího bydliště, ke ji napadl a ukradl jí klíče od domu. Poté se vloupal do jejího bytu, kde jí vyhrožoval v ruce s nožem. Za této situace tehdy také došlo ke dvojnásobnému znásilnění. „Myslela jsem si, že mě zabije,“ vypověděla před soudem jeho plačící oběť.

Pákistánec prostřednictvím svého právníka přiznal násilný útok. Jak píše bulvární deník Bild, rozsudek by měl v tomto případě proběhnout brzy. Možná už tento týden. K dalšímu případu trestné činnosti došlo včera ve Frankenthalu. Žadatel o azyl z Egypta vyvolal konflikt v jedné ze zdejších restaurací, když odmítl zaplatit za objednané pití. Když se proti jeho chování hostinský ohradil, devětadvacetiletý egyptský inženýr, programátor a lékař v jedné osobě na něj vytáhl nůž.

Následně se dal egyptský migrant na zběsilý útěk z hospody. Cestou ještě pobodal čtyři náhodné kolemjdoucí a pokračoval směrem k blízkému parku, kde byl zatčen. Policie zatím netuší, jestli došlo k pobodání dalších lidí, protože se snažili muže zadržet. Nicméně policejní vyšetřovatelce Sandře Giertzschové je již nyní jasné, že nešlo o žádný amok. Muž tak nemůže očekávat žádné polehčující okolnosti. Právě v těchto hodinách probíhá výslech svědků a poté se policie rozhodne o dalším postupu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…