Plukovník Skácel: Nedělejte si iluze, že teroristé jsou hlupáci, teď všechno vyhodnocují. Podplatili u nás pátou kolonu. Utěšují nás, že to není tak zlé, jenže...

16.11.2015 6:34

K pátečním útokům v Paříži se na svých facebookových stránkách o víkendu vyjádřil také plukovník Pavel Skácel, účastník misí v bývalé Jugoslávii a Kurdistánu. Sdělil, že podle jeho názoru jsme ve válce a že se blíží doma, kdy do ulic ze strachu nikdo nepůjde.

Plukovník Skácel: Nedělejte si iluze, že teroristé jsou hlupáci, teď všechno vyhodnocují. Podplatili u nás pátou kolonu. Utěšují nás, že to není tak zlé, jenže...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Exministr zahraničí Cyril Svoboda a plukovník Pavel Skácel na přednášce v pražské modlitebně ČCE

Anketa

Bojíte se teroristického útoku na území České republiky?

hlasovalo: 13769 lidí

„Pokud to není někomu nabíledni, tak jsme ve válce. Navíc jde o válku svatou, takzvaný džihád,“ píše plukovník Skácel a dodává, že Paříž je dle jeho názoru jenom průzkum bojem.

„Předpokládám, že nyní „štáb“ vyhodnocuje výsledky, získané informace, a plánuje další nasazení sil, které bude trochu širší než dosud,“ varuje plukovník Skácel.

Píše také, že krev nevinných obětí padne na hlavu těch, co se pokouší, dle jeho názoru, značně zmatečně a amatérsky kolos Evropa, Evropská unie, rádoby řídit.

„Dojde i na ty, kteří se těšili, jak se z této války zase napakují. Věřte mi, že bych se rád mýlil,“ pokračuje na facebooku Skácel.

Pravda vyděsí

„Nedělejme si iluze, že proti nám v Evropě jsou nějací nazdárkové. Vědí přesně, jaká je úroveň našeho povědomí, ochota podřídit se zájmům celku a národa, zdatnost našich mladých záloh, naše výzbroj, výstroj a odhodlání,“ napsal také po pátečních útocích v Paříži plukovník Skácel.

Dodal, že jejich předvoje dokonale zmapovaly terén a vyhodnotily, kde jsou slabá místa.

„Podplatili si páté a šesté kolony mezi politiky, v neziskovkách a mají v hrsti média,“ pokračuje plukovník, který se domnívá, že další útok bude na internet, kde se dají vyměňovat informace a jak píše spojovat ostrůvky pozitivní, jim nepřátelské, deviace.

„Naše společnost v Čechách by měla začít vyšívat nové heslo na vlajku „Pravda vyděsí“, namísto vítězí, píše Skácel a poukazuje na to, že si podle jeho názoru dopřáváme těšínská jablíčka, že skutečnost není tak zlá a sedíme za pecí.

„Blíží se přátelé doba, kdy do ulic ze strachu z nějakého útoku nikdo nepůjde,“ varuje plukovník Skácel.

Co přesně napsal na FCB plukovník Skácel:

Dobré ráno. Pokud to není někomu nabíledni, tak jsme ve válce. Navíc jde o válku svatou tzv. džihád.Paříž je jenom průzkum bojem. Předpokládám, že nyní "štáb" vyhodnocuje výsledky (získané informace) a plánuje další nasazení sil, které bude trochu širší než dosud. Krev nevinných obětí padne na hlavu těch, co se pokouší (značně zmatečně a amatérsky) kolos Evropa EU rádoby řídit. Dojde i na ty, kteří se těšili, jak se z této války zase napakují. Věřte mi, že bych se rád mýlil.

Nedělejme si iluze, že proti nám v Evropě jsou nějací nazdárkové. Vědí přesně jaká je úroveň našeho povědomí, ochota podřídit se zájmům celku a národa, zdatnost našich mladých záloh, naše výzbroj, výstroj a odhodlání. Jejich předvoje dokonale zmapovaly terén a vyhodfnotily, kde jsou slabá místa. Podplatili si 5 a 6-té kolony mezi politiky, v neziskovkách a mají v hrsti média. Další útok bude na internet, kde se dají vyměňovat informace a spojovat ostrůvky pozitivní (jim nepřátelské) deviace. Naše společnost v Čechách by měla začít vyšívat nové heslo na vlajku "Pravda vyděsí" namísto vítězí. Stále si dopřáváme těšínská jablíčka, že skutečnost není tak zlá a sedíme za pecí. Blíží se přátelé doba, kdy do ulic ze strachu z nějakého útoku nikdo nepůjde.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…