Po odchodu z debaty Babiš narazil na ženu, co nemá rád. A jel

25.01.2023 11:21 | Ze sítí

Kandidáti na prezidenta Petr Pavel a Andrej Babiš spolu svedli další souboj, tentokrát debatovali na Novinkách.cz. Po odchodu z Novinek.cz čelil Babiš dotazům novinářů, vysílala to CNN Prima News. „Kdybyste se stal prezidentem, tak jestli byste udělal audit...“ ptala se reportérka Seznam Zpráv Kristina Ciroková, Babiš do toho vstoupil: „Vy byste byla strašně nešťastná, brečela byste?“ zeptal se Babiš. „Nevím, proč se mě ptáte na takové věci, já bych kvůli tomu rozhodně nebrečela,“ řekla Ciroková.

Po odchodu z debaty Babiš narazil na ženu, co nemá rád. A jel
Foto: Repro FB
Popisek: Andrej Babiš na tiskové konferenci ohledně nenávisti vůči němu a jeho voličům

Anketa

Kdo víc rozděluje společnost?

hlasovalo: 42135 lidí

„Já jsem včera do večera seděl s policií, s mojí paní jsme požádali o ochranu, takže určitě se budu vyskytovat minimálně na veřejnosti,“ sdělil k dnešnímu programu po odvysílání duelu na serveru Novinky.cz Andrej Babiš. Bude se svým týmem točit videa a vyzývat lidi, aby šli k volbám. „Jsem v šoku, že se vede debata o kampani. My vedeme kampaň pozitivně. Viděli jste Brno, viděli jste, co tam předváděli, tu agresivitu, naši voliči tohle nedělají. To je jak přes kopírák voliči pětikoalice v komunálních volbách. Napadají nás, urážejí nás, dehonestují. Moje paní, nevinná duše, tam ji zneužívají, chtějí se fotit, potom ji sprostě urážejí. Neuvěřitelné. Včera dokonce tam na mě někdo křičel, že jsem ho předběhl v řadě na bramborák. Nikdy nepředbíhám, vždy stojím. Stál jsem ve frontě i na české klenoty. Totální výmysly. Mně je líto některých těch lidí, který se takhle nechali zmanipulovat. Vydržte do pátku a budete všichni šťastní,“ řekl také Babiš ve vysílání CNN Prima News.

„Není příliš známo, že jste během působení v Maroku, ještě před listopadem, byl držitelem diplomatického pasu, který vám byl vydaný v roce 1989, v březnu. My jsme si ověřili, že obchodní zástupci, jakým jste byl, diplomatické pasy nedostávali. Tak se chci zeptat, jakým způsobem jste se k němu dostal vy?“ zeptala se Babiše následně Kristina Ciroková ze Seznam Zpráv. 

„Paní Čiroková,“ začal Babiš, Ciroková jej opravila. „Omlouvám se, paní Čiroková. Já jsem dostal ten pas na návrh obchodního rady,“ sdělil Babiš. „Na návrh, prosím?“ ptala se Ciroková. „Obchodní rada,“ odvětil Babiš. „A proč zrovna vy jste ho dostal?“ zeptala se dále. „No protože jsem byl dobrý prodejce českého a slovenského zboží, navýšil jsem prodeje v Maroku o nevím, tisíce procent. A bojoval jsem za prodej českého zboží,“ dodal Babiš.

„Pak se chci zeptat, teď před finální volbou prezidentskou, jestli už nezveřejníte skutečná jména lidí, kteří stáli za švýcarskou firmou, jejímž prostřednictvím jste v roce 1995 dostal pod kontrolu Agrofert. Tak jestli není ten správný čas, teď před tou volbou, vyjít s tím ven,“ zeptala se dále.

„Já se tedy zeptám v porodnici, kdo mi přestřihl pupeční šňůru, tak to bude asi taky důležitá informace. Máte ještě nějaké inteligentní otázky?“ odvětil Babiš, Ciroková se ptala dál. „Kdybyste se stal prezidentem, tak jestli byste udělal audit...“ ptala se Ciroková, Babiš do toho vstoupil. „Vy byste byla strašně nešťastná, brečela byste?“ zeptal se Babiš. „Nevím, proč se mě ptáte na takové věci, já bych kvůli tomu rozhodně nebrečela,“ řekla Ciroková. „Já myslím, že byste brečela hrozně...“ řekl Babiš. „Já kvůli vám bych rozhodně nebrečela, pane Babiši. Jestli se můžu zeptat, jestli byste udělal audit po svém předchůdci a jeho spolupracovnících?“ zeptala se Ciroková.

„Samozřejmě,“ řekl Babiš. Ciroková se jej pak zeptala, na co by se chtěl v tom auditu zaměřit, nebo proč by podle něj byl potřeba. „Na všechno,“ řekl Babiš a zeptal se Cirokové, zda někdy dělala audit. „Já jsem audit nedělala,“ odvětila Ciroková. „No vidíte, já jsem dělal audit mých příjmů, které také zpochybňujete. Můžeme i další otázky, nebo bude jenom antibabišovský Seznam Zprávy,“ odvětil Babiš. Následně odpověděl ještě na opakované otázky ke kampani a k policejní ochraně a chtěl odejít. 

„Vy jste v debatě říkal, že jste nebyl na ruské ambasádě, ale v roce 2013 jste byl na výročí 68. let od konce druhé světové války. Jste zachycený na fotografii Blesku, bylo to před parlamentními volbami v roce 2013, tak proč tedy říkáte, že jste tam nikdy nebyl?“ zazněl další dotaz. „Protože jsem tam nebyl nikdy jako politik. Na shledanou,“ zakončil Babiš a odešel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A teď stejně do generála Pavla, paní Ciroková, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePavel X , 25.01.2023 14:53:11
Ať je vidět, že jste nestranný novinář. :-D

|  9 |  0

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …