Pomeje na Hrad. Prošel s*ačkama, proto na to má

17.03.2012 9:16

Lidé se obávali, že na Hrad by se díky přímé volbě mohla dostat Jiřina Bohdalová nebo Karel Gott. To, že by se novým českých prezidentem mohl stát Jiří Pomeje, nenapadlo ani ty největší vizionáře. A přesto právě tato mediální hvězda se rozhodla kandidovat. „Pokud lidé seženou padesát tisíc podpisů, půjdu do toho,“ potvrdil Pomeje.

Pomeje na Hrad. Prošel s*ačkama, proto na to má
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

„Fanoušci a posluchači mé show mě stále bombardovali, abych to zkusil. Že prý jsem chlap, který si sám prošel všema s*ačkama, který může člověk prožít,“ vysvětlil Pomeje Blesku, proč právě on je tím pravým.

Pomeje připouští, že jsou tam i chytřejší kandidáti a sám by se do kandidatury nehrnul. „Je to nesmysl, že by nějakej Pomeje kandidoval na prezidenta, jsou tam jiní, chytří kandidáti,“ dodal sebekriticky.

Podlehl jsem tlaku

Kandidatuře se tedy Pomeje bránil, co to šlo, ale nakonec podlehl. „Nakonec byl ten tlak tak veliký, že jsem řekl: Tak jo. Řekl jsem to ale s velkou mírou nadsázky. Nepočítám totiž s tím, že se podaří nasbírat padesát tisíc podpisů,“ pochybuje Pomeje. Ale co kdyby přeci jenom... „Tak bych o tom musel vážně uvažovat. Byla by to známka toho, že lidi chtějí za prezidenta obyčejného člověka, který zná a poslouchá jejich problémy,“ řekl.

Na závěr rozhovoru Pomeje uklidnil nervózní kandidáty, že se možná konkurence obávat nemusí. „Opravdu si myslíte, že jsem takový blázen, abych kandidoval na prezidenta? Vždyť já jsem soudnej!“

Vzhledem k tomu, že Pomeje je v současné době rozvedený, místo první dámy zůstává otevřené. Stará láska však nerezaví a přímá volba by tak mohla být i šancí pro Ivetu Bartošovou, která hledá nějakou seberealizaci.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor:

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…