Poslanec Pilný přemýšlí o odchodu z politiky. Nestal se lídrem kandidátky

26.04.2017 13:26

Poslanec Královéhradeckého kraje Ivan Pilný (ANO) zvažuje odchod z politiky. Vadí mu mimo jiné totiž fakt, že se nestal lídrem kandidátky do sněmovních voleb. Krajský sněm dal přednost náměstkyni pro místní rozvoj Kláře Dostálové. Píše o tom server Aktuálně.cz.

Poslanec Pilný přemýšlí o odchodu z politiky. Nestal se lídrem kandidátky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Pilný, lídr ANO za Královéhradecký kraj

"Už mě to nebaví, v Královéhradeckém kraji rozhodně kandidovat nebudu," reagoval Pilný na skutečnost ohledně sněmovní kandidátky. Sám byl přitom favoritem předsednictva hnutí, místní členové ale dali přednost Dostálové. Ta dala najevo, že je ochotná své místo Pilnému přenechat. Pilný však nestojí ani o intervenci u Babiše, který o definitivních podobách kandidátek bude rozhodovat.

Na druhém místě pak bude figurovat lékař a poslanec Pavel Plzák, třetí místo pak patří Pilného asistentovi, místostarostovi Dobrušky Petru Sadovskému.

Pilný se na základě tohoto rozčílil, že ANO již funguje jako standardní politická strana, kdy se objevila spousta lidí, u nichž ambice převládají nad zkušenostmi. 

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…