Poslední Rathovo foto z „antonu“. Podívejte se

15.05.2012 22:19

Obviněný středočeský hejtman David Rath byl po včerejším zatčení převezen detektivy z protikorupční policie na chvíli do svého domu v Hostivici, aby společně s ním vyzvedli další dokumenty. Při této příležitosti vznikla velmi pravděpodobně i tato fotografie.

Poslední Rathovo foto z „antonu“. Podívejte se
Foto: fcb
Popisek: David Rath

David Rath byl zadržen se sedmi miliony korun v krabici od bot. Podle jeho vyjádření se stal obětí policejní šikany a jeho zatčení je prý pokus likvidovat opozici.

Policie pod vedením ministra Jana Kubiceho podle Rathova názoru zneužívá svou pravomoc k zastrašování a likvidaci politických odpůrců. Kubice ale nařčení odmítá. Podle mluvčího ministerstva vnitra Pavla Nováka je zcela vyloučeno, že by byla policejní akce jakkoliv zmanipulovaná a policie zneužila pravomoc. Je to naopak důkaz, že policie není v žádném područí.

SLEDUJEME Rathovo zadržení

David Rath se často nechával fotit při nejrůznějších akcích konaných ve Středočeském kraji. Před časem se dokonce nechal přemluvit k účinkování v reklamě. Hejtman propůjčil svou tvář Postřižinskému pivovaru a nechal se nafotit s vizáží doktora z počátku dvacátého století, kterého ve filmu Postřižiny na motivy Bohumila Hrabala představoval Rudolf Hrušinský.

Jindy zase zapózoval fotografům na středočeském buřtovém festivalu v kuchařské čepici s obří vařečkou v ruce

Následující foto nepotřebuje komentář, ten obstaral sám Rath. Jak se ale s odstupem času zdá, štěstí hejtmana opustilo.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …