Pospíšil ničí billboardy, které o něm říkají pravdu, tvrdí Bárta

05.10.2012 16:50

Poslanec Věcí veřejných Vít Bárta si všiml, že billboardy s podobiznou kandidáta na hejtmana za ODS Jiřího Pospíšila, na nichž se píše o tom jak hlasoval v Poslanecké sněmovně, jsou strhané. Pospíšil se podle něj bojí pravdy.

Pospíšil ničí billboardy, které o něm říkají pravdu, tvrdí Bárta
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

„Kmotr Roman Jurečko se snaží, seč to jde a na výlepové plochy nechává umisťovat pouze to, co je „ politicky“ správné. To se děje za dozoru a cenzury firmy Rengl a firmy Rencar, která soustřeďuje své výlepy v městské hromadné dopravě,“ tvrdí Bárta.

Autor Pospíšilových podobizen je však neznámý. ODS je považuje za štvavou kampaň, podle Bárty se však jedná o konstatování pravdy. „Na billboardech nevisí nic jiného než pouhá konstatování, jak Jiří Pospíšil hlasoval v Poslanecké sněmovně. Voliči by přeci měli vědět, že to byl právě on, kdo zvedl ruku pro zvýšení DPH, církevní restituce, snížení důchodů či  jak se choval k exekucím,“ myslí si Bárta.

Billboardy jsou téměř všude strhané. „Pospíšil má očividně problém se přihlásit k pravdě a programu ODS. Zřejmě se to před volbami nehodí. Že by se ODS „skrývala“ za vandalismem samozřejmě popírá. ODS vede podle vlastních slov „slušnou“ kampaň a s tímto vandalismem nemá nic společného. Je ale s podivem, že žádné jiné billboardy s politickou tematikou v Plzni nikdo neničí,“ napsal Bárta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…