Pracoval pro Václava Klause, teď chce Skopeček zbavit zemi agrosocialistické vlády

15.08.2021 14:44

Poslanec ODS Jan Skopeček si užívá posledních klidných dnů. Po nich plánuje vynaložit veškerou energii a úsilí na předvolební kampaň. V říjnu jde, podle jeho slov, totiž o hodně a cíl je jasný: „Zbavit zemi agrosocialistické vlády,“ píše ve svém facebookovém komentáři.

Pracoval pro Václava Klause, teď chce Skopeček zbavit zemi agrosocialistické vlády
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Občanská demokracie je jednou ze tří stran, které jdou do říjnového boje o Sněmovnu společně. Koalice s názvem SPOLU za hnutím ANO příliš nezaostává, alespoň co se volebních průzkumů týče. Mnozí právě jí přisuzují v letošních volbách vítězství.

Nejnovější výsledky volebních průzkumů ukázaly, že ve volbách do Poslanecké sněmovny by koalice SPOLU, tvořená ODS, TOP 09 a KDU-ČSL, předstihla koalici Pirátů a STAN, a skončila by tak za ANO na druhém místě.

Možnost úspěchu si dobře uvědomuje také poslanec ODS Skopeček, proto avizuje, že jeho nasazení – po vzoru Václava Klause – bude vysoké. „Měl jsem za šéfa Václava Klause a u něj jsem se naučil, že dovolená je sprosté slovo. Ve volebním roce to pro politika platí dvojnásob,“ píše ve svém facebookovém komentáři.

Cílem koalice SPOLU je vyhrát volby a naplnit tím heslo svých lídrů: „Dáme Česko dohromady.“ „V říjnu jde o hodně, chceme zemi zbavit agrosocialistické vlády, a tak je třeba být doma, respektive venku s lidmi,“ pokračuje odhodlaný Skopeček.

Kvůli pracovnímu nasazení si odpustil prý i dovolenou. „Dovolenou jsme tak letos odpískali a jako náplast mé manželce, starající se bezvadně každý den v roce o naše dvě malé, krásné dětičky, jsme vyrazili aspoň na víkend (jediný volný až do říjnových voleb),“ připsal ke společné fotce z romantické večeře.

„A tak na otočku ve městě, které je dost šílené, špinavé, ale pulzující, svým způsobem kouzelné a nenechává Vás chladným… Přejeme Vám s manželkou krásný zbytek léta a dovolených, přátelé,“ dodal závěrem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…