Praha: Bezdomovec. Prostituuje se za 5000 Kč. Pod mostem se mu líbí

10.08.2021 13:36 | Ze sítí

Moderátor Standa ve svém díle Standa show doprovází bezdomovce Romana, jenž žije osm let na ulici. Má za sebou braní pervitinu i prostituci. Podle svých slov se jí živil roky.

Praha: Bezdomovec. Prostituuje se za 5000 Kč. Pod mostem se mu líbí
Foto: YouTube
Popisek: Bezdomovec Roman.

Anketa

Je dobře, že byl Koudelka dočasně pověřen řízením BIS?

hlasovalo: 9406 lidí

Úvodem videa bezdomovec Roman vyvrátil, že by existovala mafie, jíž by bezdomovci vše, co vyžebrají, museli odevzdat. „To je totální nesmysl. Člověk, co si vyžebrá, to mu zůstává,“ uvedl Roman, jenž si dnes přivydělává v sexshopu a dělá prohlídky o tom, jak v Praze funguje život bez domova. 

Jiná situace je tehdy, když se holka prodává a má „pasáka“. „To je už jinačí. Ale tady holky pasáky nemají. Je to zbytečné, protože jsou na ulici. Dneska už ta prostituce není taková, jako byla kdysi, že byla určená nějaká trasa. Je tu jedna trasa na Karlovo náměstí... Oficiálně to není, ale holky i kluci vědí, že když si chtějí vydělat šlapáním, že jdou tam. Ale zase, nemají pasáka, na co? Už to není jako dřív, kdy měli pasáka, potřebovali ochranu. Dneska je prostituce i v klubech, na diskotékách... Je to úplně o něčem jiném,“ dodal.

Bezdomovec Roman dále zmínil, co je důležité pro feťáka. „Vždycky čisté jehly, nové. Jenomže nejsou jenom nové jehly. Ti lidé, kteří jsou terénními pracovníky, ve dvojicích většinou chodí, tak chodí měnit jehly všude, kde to znají, že se fetuje. Nejsou to jenom jehly, jak jsem řekl, je to i ochrana pánská, můžou si dělat testy, různého druhu. A tohle všechno je zdarma. Ten feťák, když má špinavé jehly, přijde, vymění je za nové. Pracovník mu dá nové jehly, takže HIV a AIDS je na ústupu, spíš už není. Opravdu se na to dbá,“ dodal Roman. 

Hovořil i o tom, jak se živil prostitucí. „Když jsem nastupoval jako prostitut, dal jsem si vysokou laťku. Finanční. Ale proč? Někteří kluci, kteří se mnou začínali, dnes vypadají jako trosky. A víte, co mi je líto u těch kluků? Že jdou za dvě stovky. Což je hodně ponižující. Nemají svoje já. Je to hrozně smutný a blbý. A kolikrát přijdou za mnou a řeknou: Romane, ty jsi furt stejnej... A já říkám: To je tím, že znám svoji sexuální hodnotu,“ dodává, že on měl „vysokou laťku“ – pět tisíc korun za akt. Následně vzal Standu i pod most, kde bydlí. „Je to jedno z nejlepších bydlení v Praze,“ uvedl, že má „apartmán“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…