Pražská kvákárna. Tomio Okamura odhalil, proč Dienstbier, Šabatová a další jdou proti národu

27.07.2016 22:08

Předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura přejmenoval pražskou kavárnu na „kvákárnu“. Už dlouho mu prý leží v hlavě, proč tato samozvaná intelektuální vrstva tak fanaticky zavrhla vlastenectví a vlastně jakékoliv národní dědictví.

Pražská kvákárna. Tomio Okamura odhalil, proč Dienstbier, Šabatová a další jdou proti národu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura chtěl referendum o vystoupení z EU. Jeho návrh do programu 48. schůze sněmovny také neprošel

„Proč tito Dienstbierové z ČSSD, Pelikánové z hnutí ANO, Halíkové, Šabatové, Schwarzenbergové a další tak usilovně bojují proti svému národu? Proč prosazují neřízenou imigraci invazivních kultur? Proč jim tak záleží na tom, aby naše tak draze vybojované svobody byly zdarma předány Evropské unii?“ přemítá Okamura. Vrcholem pak podle něj je zarputilá snaha Sobotkovy a Babišovy vlády nastěhovat sem natrvalo africké a asijské vyznavače netolerantních doktrín, jako je islám. 

„Z těchto všech otázek logicky vyplývá jedna hlavní otázka: dělají to opravdu dobrovolně a zadarmo?“ ptá se Okamura. Jak prý tyto lidi v parlamentu poznal, odmítá věřit, že by to dělali nezištně nebo z hlouposti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Pak občany vyzval, aby s ním sdíleli zkušenosti o nezištnosti nebo naopak úplatnosti politiků. A svou metaforu pražské kavárny doplnil ilustračním obrázkem kvákajících slepic, které jsou podle něj jejím předobrazem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…