Prezident Zeman dnes zahajuje třídenní návštěvu Kraje Vysočina

24.06.2015 6:30

Prezident Miloš Zeman zahájí dnes třídenní návštěvu Kraje Vysočina. Prezident zavítá do některých firem a na vrtulníkovou základnu v Náměšti nad Oslavou, na několika místech bude besedovat s lidmi. Program zahájí Zeman s manželkou Ivanou setkáním s hejtmanem Vysočiny v sídle Krajského úřadu v Jihlavě. Setká se tam také se zastupiteli kraje a řediteli příspěvkových organizací.

Prezident Zeman dnes zahajuje třídenní návštěvu Kraje Vysočina
Foto: Daniela Černá
Popisek: Zápis do pamětní knihy kraje Vysočina

Ve společnosti Jihlavan Airplanes, která se chystá vstoupit na čínský trh, se seznámí s výrobou letadel a bude besedovat se zaměstnanci. Odpoledne Zeman navštíví Nové Veselí na Žďársku, kde má chalupu. Položí květiny k pamětní desce Petra Vejvody v dubové aleji na břehu Veselského rybníka. Alej věnovanou studentovi zavražděnému duševně nemocnou ženou ve žďárské škole zasadil Zeman společně s hejtmany loni na podzim. S vedením obce bude prezident debatovat o možném vybudování obchvatu Nového Veselí, setká se s občany a otevře naučnou Vodní stezku.

V dalších dnech navštíví prezident na Třebíčsku firmu Mann - Hummel vyrábějící filtrační systémy, prohlédne si vrtulníkovou základnu v Náměšti nad Oslavou a zavítá do Telče. V programu je také setkání s občany v Lípě na Havlíčkobrodsku a v Havlíčkově Brodě. Lze očekávat, že po oficiální návštěvě kraje zůstane prezident v Novém Veselí na několikadenní dovolené.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…