Primátor Svoboda i letos nabídne rybí polévku zdarma

23.12.2012 8:48

Pražský magistrát chystá pro své obyvatele ve vánočním čase nejednu akci. Lidé se tak například mohou těšit na tradiční nalévání polévky rukou primátora Bohuslava Svobody.

Primátor Svoboda i letos nabídne rybí polévku zdarma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprimátor Prahy Bohuslav Svoboda

 

„Všechny chci srdečně pozvat. Věřím, že dorazí opět velké množství lidí, loňský rok jsme měli plné ruce práce. Sám se na rozlévání polévky těším, jde o milou povinnost, kdy se mohu setkat s Pražany a osobně jim popřát pěkné vánoční svátky,“ uvedl pro tn.cz Svoboda, primátor Hlavního města Prahy.

Rybí polévku bude zájemcům zdarma nalévat tradičně na Štědrý den od 11:00 na Staroměstském náměstí. Akce se také zúčastní i 1. náměstek Tomáš Hudeček a radní Helena Chudomelová, Radek Lohynský a Lukáš Manhart.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…