Přivez doklady, žádal Janoušek po nehodě. U soudu se ukázalo, že přítelkyni

16.07.2013 17:57

Podle výpovědí zasahujících policistů u nehody podnikatele Romana Janouška nebylo nejprve nic nestandardního. V prvních okamžicích se pouze nedařilo provést dechovou zkoušku. U soudu se vypovídalo i ohledně toho, komu Janoušek po nehodě volal.

Přivez doklady, žádal Janoušek po nehodě. U soudu se ukázalo, že přítelkyni
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Janoušek

„Mluvil pomalu a slabě," cituje server Deník.cz soudce Tomáše Kubovce, který předčítal výpověď jednoho policisty. Podle protokolu Roman Janoušek nepopíral, že byl opilý. Potvrzovali to i další policisté.

Z jejich výslechů se také ukazuje, komu měl Janoušek volat těsně po nehodě. Původně se spekulovalo, že volal svým vlivným známým, aby mu pomohli. Údajně ale volal přítelkyni, aby mu přivezla doklady, protože u sebe neměl nic víc než klíčky a mobil. Přítelkyni prý musel radit, kde vše najde, takže volal opakovaně.

Výslech ženy, kterou Janoušek srazil, nepřinesl nic nového. Vypovídala o samotné události stejně jako dříve – na okolnosti nárazu jeho autem si nepamatuje. Vůči lobbistovi nevznáší žádné nároky, postačí jí finanční kompenzace. Její výši nekomentovala, ale u soudu zazněla částka 830 tisíc korun, kterou jí zřejmě podnikatel vyplatil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …