Proslulý bojovník proti islamizaci promluvil. Vyzval Evropu k něčemu, co se mnohým nebude líbit

23.03.2016 9:20

Jeden z nejznámějších kritiků islámu a autor světového bestselleru The Politically Incorrect Guide to Islam Robert Spencer v reakci na bruselské útoky tvrdí, že v Evropě vypukla válka. Nastal prý čas, aby se k moci dostali noví politici.

Proslulý bojovník proti islamizaci promluvil. Vyzval Evropu k něčemu, co se mnohým nebude líbit
Foto: Twitter.com
Popisek: Teroristické útoky v Bruselu

Podle Spencera nastal ve světle dalších teroristických útoků na „starém kontinentu“ čas hlasovat o důvěře evropských vlád, které by mělo přinést nové volby. „Britská, francouzská, německá i belgická vláda by měla odejít. Nemluvím samozřejmě o žádné násilné revoluci. Ve většině evropských zemí existují mechanismy pro poklidnou výměnu vlád ve chvíli, kdy stávající vláda není schopná daný problém úspěšně vyřešit. Je nejvyšší čas, aby byly tyto mechanismy použity,“ má jasno Spencer.

Současné evropské politiky obviňuje z toho, že jsou přímo zodpovědní za současný stav, kdy se z Evropy stala válečná zóna. „Válka je nyní na samém počátku. Politické a mediální elity uvrhly Evropu a celý svobodný svět do občanské války a krveprolití, které kontinent nezažil od dob Adolfa Hitlera. Nyní se v Evropě objevil jeho přímý následovník. Není to však Donald Trump ani krajní pravice, jak hlásají média a levicoví politici. Současný Hitler je velmi podobný tomu starému,“ tvrdí Spencer.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE.

Jak Spencer konstatuje, „nový Hitler“ nenávidí Židy, opovrhuje dědictvím západní civilizace, chce vládnout tvrdou rukou a podřídit si celý svět. „Nový Hitler rovněž respektuje jen sílu a pohrdá slabostí. Nejde však jen o jednoho člověka, ale o miliony lidí, kteří věří v ideologii podrobení svobodných lidí s odlišnou vírou a kulturními zvyklostmi. Potomci těch, kteří položili své životy v boji za svobodu proti totalitním režimu, nyní do Evropy pozvali muslimské migranty, již je budou chtít zotročit.“

„Pozvali je do svých zemí v obrovském množství a ostrakizují každého, kdo si troufá jejich rozhodnutí kritizovat. Včera ráno v důsledku této politiky zachvátil Brusel chaos a smutek z prolité krve. Bohužel je téměř jisté, že to je všechno jen začátek,“ poukazuje Spencer. Multikulturalisté, kulturní relativisté, internacionalisté a všichni ti, co jsou morálně zodpovědní za dosavadní teroristické útoky v Bruselu, Paříži, Londýně, Madridu a za všechny budoucí, které Evropu ještě potkají, by měli být smeteni z povrchu zemského. Pokud se chce Evropa zachránit, musí se zbavit svého současného politického a mediálního establishmentu.“

Tato změna musí přijít podle Spencera mírovou cestou, ale také velmi rychle. „Evropa potřebuje pro své přežití vlády, které uznají, že v rámci uprchlické vlny na kontinent proudí mnoho džihádistů, a budou ochotny tento příval zastavit,“ píše Spencer a poukazuje na Saúdskou Arábii, která má k dispozici desítky tisíc klimatizovaných stanů, ale doposud nepřijala ani jednoho uprchlíka. „Proč? Protože dobře vědí, že mezi uprchlíky jsou džihádisté. Jak to, že se Saúdská Arábie tímto způsobem může chránit, a Evropa nikoli?“ podivuje se Spencer a konstatuje znovu, že Evropa se nachází ve válce a jde jí doslova o přežití.

„Jde o válku, která rozhodne, jestli Evropa i Severní Amerika budou žít ve svobodě, nebo otroctví. Současné politické a mediální elity vystavují obyvatele kontinentu riziku, že budou zotročeni, proto je nutné je vypudit. V sázce je příliš mnoho a není čas na to, žít dál ve fantazii. Ti, kdo chtějí přežít, si nemohou dovolit ignorovat realitu. Také ve Spojených státech potřebujeme mít vůdce, který bude hovořit otevřeně o válce, ve které se také nacházíme. Takoví lidé jistě existují také v Evropě. Právě proto je nejvyšší čas, aby se dostali k moci. Dříve, než bude pozdě,“ uzavírá Spencer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…