První dáma jako duch? Tak by podle Blesku vystupovala Zemanova manželka

26.01.2013 9:22

Již v dnešních odpoledních hodinách bude Česká republika znát jméno nového prezidenta. Kdo jím bude, není prozatím jisté. Pokud se jím ale stane expremiér Miloš Zeman (SPOZ), budeme mít podle Blesku první dámu jako ducha. "Jen co se objeví, hned zase zmizí..." píše deník.

První dáma jako duch? Tak by podle Blesku vystupovala Zemanova manželka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Miloš Zeman se svou dcerou odevzdali hlasy v prezidentských volbách

Deník se obává, že přes tvrzení Zemana, že se jeho žena Ivana stane výbornou první dámou, bude tak trochu tajemná. Na poslední prezidentské debatě, kam přišla svého muže podpořit, prý seděla jako zařezaná. Potom prý navíc ve společnosti bodyguardů prchla.

"Bude tohle dělat i při oficiálních akcích po boku hlavy státu?" ptá se Blesk. "Nenápadná dáma v černém svetru a dioptrických brýlích přišla na pódium Divadla Hybernia, kde se televizní debata odehrávala, pár minut před přenosem. Sedla si na lavičku mezi příznivce Miloše Zemana, avšak nikoliv do první řady, nýbrž úplně dozadu. Po většinu času byla mimo záběr," popisuje deník.

Jako paní Columbová

Zeman sám od svého řečnického pultu prohlásil: "Vítám svoji ženu, nikoliv paní Columbovou." Tímto narážel na slavný seriál o detektivu Columbovi, který o své ženě často mluvil, v žádném z dílů se však ani jednou neobjevila.

Ivana Zemanová prý navíc nikdy ani neodpověděla na otázku, zda by se funkce první dámy ujala. Všude ji prozatím zastupuje dcera Kateřina, která dělá Zemanovi společnost na všech akcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…