Řada hlupáků si teď bude hrát na moudré muže, komentoval Doktor

14.06.2013 18:46

Michal Doktor, poslanec za hnutí Jihočeši 2012, prohlásil, že pociťuje hluboký stud nad současnou kauzou související se zatýkáním na Úřadu vlády. Svým kolegům pak vzkázal, aby si nehráli na moudré muže a dbali na obecnou spravedlnost.

Řada hlupáků si teď bude hrát na moudré muže, komentoval Doktor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Doktor

Elitní policisté ve čtvrtek zadrželi ředitelku premiérova kabinetu Janu Nagyovou. Na ČT24 to komentoval poslanec Doktor.

„Nebudu komentovat osobu Jany Nagyové. Ve chvíli, kdy jsem to považoval za důležité pro ústavnost a demokracii, tak jsem to učinil,“ připomněl svá slova z roku 2011.

Jdete na popravu jako ovce, varoval Doktor před Nagyovou v minulém roce

Doktor v roce 2011 opustil Občanskou demokratickou stranu na protest proti jmenování Martina Kuby ministrem průmyslu obchodu. O místo se ucházel i on sám. Poslanec pak později naznačoval, že za jeho neúspěchem stojí Nagyová.

“Nemá politickou zodpovědnost, nebyla legitimně zvolena, přesto jsem doplatil na to, že jsem neměl její krytí. Pokud se neproberete a důležitá rozhodnutí budou činit ti, kteří nebyli zvoleni, jdete na popravu jako ovce,“ řekl k Nagyové poslanec Michal Doktor, jenž se měl stát ministrem průmyslu, ale nakonec je jím Martin Kuba. I to ale prý byla práce Nagyové.

V politice je řada hlupáků, kteří si teď budou hrát na moudré muže

Doktor si pak neodpustil rýpnutí do své bývalé strany: „V politice platí, že nikdo se nemůže porazit více než subjekt sám. ODS prochází jednou krizí za druhou.“

Poté vyzval své kolegy, aby dbali na obecnou spravedlnost a poukázal na souvislost s případem poslance Davida Ratha. „V politice je řada hlupáků, kteří si teď budou hrát na moudré a chytré muže. Pokud protestují proti sirénám, želízkám, bylo by vhodné, aby stejně vážně protestovali proti zatýkání Davida Ratha.“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…