Rathova manželka po půlnoci: Ten pán lže. Nevím, pro koho pracuje

23.05.2012 9:14

Manželka obviněného exhejtmana Davida Ratha zveřejnila na blogu svého manžela prohlášení, v němž vyvrací informace některých sdělovacích prostředků. "Zcela dementuji výroky o tom, že dosavadní advokát mého manžela JUDr. Černý udělal chyby, že snad nejsme s jeho prací spokojeni, a proto bude vyměněn."

Rathova manželka po půlnoci: Ten pán lže. Nevím, pro koho pracuje
Foto: hns
Popisek: David Rath má nové boty

Práce a schopností JUDr. Černého si naopak Rathová velice váží a má její plnou důvěru a podporu, alespoň to dává jednoznačně najevo ve svém prohlášení, které vyvěsila hodinu po půlnoci na blog svého manžela na Aktuálně.cz.

Současně informuje o tom, že po dohodě s Černým se utváří skupina právních expertů a konzultantů, kteří vytvoří ucelený tým. "Na celém případu bude pod vedením JUDr. Černého pracovat. Je naprosto logické, že v kauzách tohoto typu se do práce postupně zapojují advokátní týmy, specializující se na jednotlivé druhy práva. Nepravdivé informace v médiích jednoznačně považuji za útok na obhajobu mého manžela," napsala Eva Rathová.

Františka Šejnostu neznám

V prohlášení Rathova manželka zdůrazňuje, že s Františkem Šejnostou nikdy nespolupracovala. "Netuším, pro koho pracuje. Jeho vyjádření v médiích nebyla se mnou vůbec konzultována a mnohá se nezakládala absolutně na pravdivých skutečnostech. JUDr. Černý aktuálně doplnil svůj tým o vynikajícího specialistu na ústavní právo JUDr. Jelínka," konstatuje Rathová. "Velice žádám média o klid z jejich strany pro naši rodinu, více opravdu nebudu k případu již sdělovat či odpovídat na otázky," končí své prohlášení.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

16:30 Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

Ekonomka Ilona Švihlíková pronesla šokující informace o americké ekonomice, která pomalu spěje ke ka…