Redaktor Reflexu si poslechl píseň Olivie Žižkové o politické korektnosti a ulevil si: Ona je opravdu blbá

10.10.2016 20:03

Krajské volby jsou za námi a ze stran, které stavěly na odporu proti uprchlíkům, uspěla jen koalice SPD Tomia Okamury a SPO Jana Veleby. Přesto se zdá, že o uprchlících a boji proti nim toho uslyšíme ještě opravdu hodně. Třeba v písních. Olivie Žižková totiž uveřejnila nový protestní song, v němž bojuje za vlast. Jiří X. Doležal si ho poslechl a dospěl k jasnému závěru. Olivie je opravdu blbá.

Redaktor Reflexu si poslechl píseň Olivie Žižkové o politické korektnosti a ulevil si: Ona je opravdu blbá
Foto: Daniela Černá
Popisek: DARINKA Rolincová revival /Olivie Žižková/ na předvolebním setkání KSČM ve Frýdku-Místku

Nová píseň Olivie Žižkové se jmenuje Politická korektnost a zvláštní na ní je, že vyšla po volbách. Ukazuje se tak, že zpěvačka se nepokouší voliče přilákat k volebním urnám. Zřejmě opravdu věří tomu, co zpívá. Že Brusel dělá blbce z lidí, že je EU třeba rozbít a udržet si naši zemi, která má podobu růže. Sluší se připomenout, že má na kontě i píseň Evropo dýchej, která proletěla internetem a vysloužila si nejednu parodii.

„Ten nad náma to všechno vidí, že Brusel dělá blbce z lidí. Naše zem je vzácnou růží, proč musíme mít husí kůži, když to čteme. Nedejme si svou vlast vzít, společně evropský krám rozbít,“ zpívá Olivie Žižková s kytarou v ruce.

Bojí se, že nám z Bruselu jednou zakážou Vánoce, vybijí naše psy, nedovolí nám jíst vepřové a donutí nás odklonit se od křesťanství. Zpěvačka je odhodlána to nedopustit, ať už si pod křesťanskými hodnotami představuje cokoli.

Následuje scéna, v níž je Olivie Žižková oblečená toliko v otrhané košili, sedí na holé zemi a trpí, neboť je omotána masivním řetězem. Zřejmě se snaží navodit situaci umlčování odpůrců migrantů. Ale ona se nedá! I v železných okovech tyranů bude dál pět pro vlast! „Oprátka hrozí krkům vlastenců, držte huby o zvěrstvech běženců!“ zpívá dál.

V refrénu opakuje, že si nesmíme nechat ukrást naši zemi, a obrací se na všechny, kteří vidí svět stejně jako ona. Je prý třeba postavit se islámu. „Invaze islámu je jasný záměr, znásilni Evropu korektní závěr, fakt korektní,“ končí song zpěvačka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…