Reportérka naháněla knížete, aby se vyjádřil k tomu, co má s mladým děvčetem. Dostihla ho a on...

29.11.2013 7:36

Mediální svět oživila v posledních dnech tzv. kauza Jany Vopěnkové, mladé vnadné dívky, která se při sobotním vyhlašování hudebních cen Český slavík ukázala po boku exministra zahraničí a předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga. Ten se k věci ale nechce vyjadřovat, odbyl i reportérku bulvárního magazínu televize Nova.

Reportérka naháněla knížete, aby se vyjádřil k tomu, co má s mladým děvčetem. Dostihla ho a on...
Foto: hns
Popisek: Karel Schwarzenberg a Jana Vopěnková, fotokoláž

Anketa

Co říkáte na Schwarzenberga a slečnu Vopěnkovou?

hlasovalo: 7218 lidí

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se nechal na sobotní slavnostní předávání hudebních cen doprovodit mladou dívkou Janou, se kterou poté strávil i noc u sebe doma. Od té doby média pátrají po tom, kdo je tajemná slečna zač. Intenzivně se tomuto tématu věnuje bulvární deník Blesk.

Blesk už několikrát přinesl informace ze soukromí Jany i její lechtivé fotky. V pátečním vydání ji dokonce překřtil na "neukojenou ramlici" v článku s titulkem "Když je kněžna v Africe, Karla hřeje ramlice". V textu pak deník informuje o tom, že manželka Schwarzenberga, kněžna Therese, odletěla do africké Keni, kde má dům a nemocnici.

E-maily prý nyní Schwarzenbergová příliš nečte, možné také je, že manželův prohřešek neřeší. "Ve chvíli, kdy se muž stane mocným, najednou připadá ženám sexy. Není to směšné, je to normální. Karel je velmi normální muž. Samozřejmě má rád sex, ale kdo ne," řekla Blesku, když kníže kandidoval na prezidenta.

Ani televizní reportérka neuspěla

Sám Schwarzenberg se k románku nechce vyjadřovat. Do patřičných mezí odkázal velmi rychle i reportérku bulvárního magazínu televize Nova Prásk!, která se mu doslova pověsila na paty a na Janu Vopěnkovou se neodbytně vyptávala, ale nepochodila. Politik jednoznačně řekl, že k tomuto se "zásadně nevyjadřuje".

"Do toho vám nic není," opakoval kníže na dotazy reportérky, co je Jana za slečnu a co poslanec říká na její nahaté fotky.

VIDEO ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…