Rozhýbejte lidovce, můžete vyhrát mikinu. Zdechovský přišel s marketingem, jaký jste ještě neviděli

02.02.2021 17:29

Poslanec Evropského parlamentu Tomáš Zdechovský se rozhodl rozhýbat jak sebe, tak své fanoušky. Jeho iniciativa má trvat po celý únor. „Cvičte, co vás napadne, nebo co jste zvyklí, natočte se u toho a označte @TomasZdechovsky a #VyzviEuroposlance a já, jakmile mi to program umožní, budu makat přesně jako vy!“ vybídl. A nebude to zadarmo, lidé mohou získat lidoveckou mikinu.

Rozhýbejte lidovce, můžete vyhrát mikinu. Zdechovský přišel s marketingem, jaký jste ještě neviděli
Foto: Archiv TZ
Popisek: Tomáš Zdechovský, poslanec Evropského parlamentu za KDU-ČSL

Anketa

Kauza ,,vlekař": Schvalujete jednání majitele (spuštěného) vleku v Čenkovicích, který napadl štáb TV Nova?

37%
63%
hlasovalo: 12618 lidí

Europoslanec za lidovce Tomáš Zdechovský se snaží udržovat v kondici, ačkoliv v současné době z pravidelného tréninku vypadl. Na svém instagramu tedy sdílel příspěvek na vzájemnou motivaci ke cvičení. „Aby to bylo zábavnější, tak budu sportovat podle vás,“ napsal. Jak to tedy bude přesně vypadat?

Dle Tomáše Zdechovského to bude jednoduché. „Tak co, jdete do toho se mnou? Bude to fakt jednoduché, cvičte, co vás napadne, nebo co jste zvyklí, natočte se u toho a označte @TomasZdechovsky a #VyzviEuroposlance a já, jakmile mi to program umožní, budu makat přesně jako vy!“ vysvětlil. Na závěr vyzval k cvičícím tipům na další den.

Kromě toho, že lidé mají možnost vidět cvičícího politika, tak zároveň mají šanci vyhrát europarlamentní mikinu s logem Evropské lidové strany.

Výherní mikina v cvičící soutěži #VyzviEuroposlance

 

Výzvu sdílel politik i na svém osobním facebooku. „Co na to říkáte? Jdete do toho se mnou? Tak OK! Jdem na to!“ napsal. Dle Zdechovského se jedná o výzvu na celý únor a bude společně s diskutujícími sportovat dvakrát týdně.

 

Pojďme se vzájemně motivovat ?? V této době je potřeba se udržovat v kondici. A právě vzájemné povzbuzení může být...

Zveřejnil(a) Tomáš Zdechovský dne Pondělí 1. února 2021

 

Petra Horáková Kristofová v komentářích napsala, že Zdechovského vyzývat nebude, neboť mají spolu odcvičeno až až. „Ovšem moje 13letá dcera dřepuje s činkou vážící 80 % její váhy. Tak si říkám, jestli tě má vyzvat, anebo jestli tě máme šetřit. Jako europoslanec se budeš pro veřejné dobro ještě hodit,“ myslí si Kristofová. Europoslanec se jejímu nápadu zasmál.

Uživatelka Dalib3r by se dle svého komentáře ráda k iniciativě přidala, ale nechce se u toho natáčet. „I když mikina je super,“ dodala.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…