Rozkol uvnitř Zelených? Stropnický útočí na Lišku. Kvůli Moravci

15.07.2012 15:42

Mezi Matějem Stropnickým a šéfem Zelených Ondřejem Liškou se zřejmě rozhoří spor. Liška totiž nedorazil do OVM, a to i přesto, že byl zván. A náhradu za sebe neposlal. Ač stranická dohoda hovoří jinak.

Rozkol uvnitř Zelených? Stropnický útočí na Lišku. Kvůli Moravci
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Matěj Stropnický

Stranu zelených možná čeká vnitrostranický rozpor. Její člen Matěj Stropnický je totiž vytočen. Důvod? Prázdná židle v nedělních Otázkách Václava Moravce.

V době, kdy byl pořad v neděli vysílán, na Faceebooku uvedl , že "hypnotizuje prázdnou židli pro zelený v dnešních Otázkách Václava Moravce. O nabídce jít do OVM Ondřej Liška předsednictvo jako celek neinformoval, ačkoliv máme dohodnuté, že o tom, kdo půjde do televize, rozhodujeme kolektivně."

Dodává, že Liška je na dovolené. A bodá i do ostatních zelených. Ti se podle něho jít do horké Moravcovy židle báli. On sám prý o pozvání někoho ze Strany zelených ani nevěděl. Absence zelených v televizi ale nenechá bez odezvy. "Budu požadovat okamžité vysvětlení a vyvození jasné odpovědnosti," uzavřel Stropnický na Facebooku.

Jeho vzkaz vyvolal velké množství reakcí. Většina z nich stojí za Stropnickým a naopak útočí proti Moravci. Ten prý své hosty do pořadu selektuje.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…