Rudá Vostrá vypráskala Němcovou: Strašíte minulostí a přinesli jste lidem beznaděj

22.08.2013 10:16

Poslankyně Miloslava Vostrá (KSČM) ve svém vyjádření kritizuje nesouhlas občanské demokracie s rozpuštěním dolní komory Parlamentu a zejména důvody, které obhajovala předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová (ODS). Argumenty Němcové označuje Vostrá za její "soukromá strašidla" a Němcovou pak za novodobou věštkyni.

Rudá Vostrá vypráskala Němcovou: Strašíte minulostí a přinesli jste lidem beznaděj
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Rozpuštění Poslanecké sněmovny si podle Vostré přáli občané ze všech koutů republiky již dlouho, také strany jej prý očekávaly, jen kolegové z ODS jsou nějak velmi překvapeni a znechuceni, píše politička. "Hledají strašidla za každým rohem. Jednou hradní moc, podruhé obavy z komunistů, a to vše většinou z úst Miroslavy Němcové," dodává.

Zamyslet bychom se ale měli prý spíše nad tím, co dobrého pravice pro stát a jeho občany udělala. Pozitivní kroky by se podle Vostré daly spočítat na prstech jedné ruky. "Děsivé prognózy, strašení minulostí. To vše má zajistit úspěch v nadcházejících volbách. Novodobá věštkyně jako lídr ODS je role, která je pro mnohé z nás velmi úsměvná," pokračuje politička.

Voliči prý nepotřebují bombastické sliby

Sama ale věří, že většina občanů žije v realitě a uvítá postupné kroky ke zlepšení životní úrovně, jistotu pro seniory, naději pro mladé, že po studiích najdou práci, nebo zdravotnickou péči, která bude dostupná.

"Pro Miroslavu Němcovou možná malá a ne dost 'bombastická' přání. Pro mne však nutnost pro spokojený život a také první kroky k tomu, abychom se nemuseli stydět za beznaděj, kterou právě pravicové vlády přinesly České republice," uzavírá Miloslava Vostrá.

Co vše napsala poslankyně Vostrá o Němcové:

Soukromá strašidla Miroslavy Němcové

Rozpuštění Poslanecké sněmovny si přáli občané ze všech koutů republiky již dlouho. Jejich názor se vzácně shodoval i s průzkumy veřejného mínění. Všichni jsme toto rozhodnutí čekali, jen naši kolegové z ODS jsou nějak velmi překvapeni a znechuceni. Hledají strašidla za každým rohem. Jednou hradní moc, podruhé obavy z komunistů, a to vše většinou z úst Miroslavy Němcové. Levicový Senát včera neschválil prezidentského kandidáta na ústavního soudce. Určitě senátorům neradila Miroslava Němcová a stejně tomu tak je i v mnoha jiných případech. Zamysleme se spíše nad tím, co dobrého pravice pro stát, ale především jeho občany, udělala. Pozitivní kroky by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Děsivé prognózy, strašení minulostí. To vše má zajistit úspěch v nadcházejících volbách. Novodobá věštkyně jako lídr ODS je role, která je pro mnohé z nás velmi úsměvná. Věřme však, že většina občanů má ráda realitu, postupné kroky ke zlepšení životní úrovně, jistotu pro seniory, naději pro mladé, že po ukončení studií najdou práci a neskončí na podpoře, či zdravotnickou péči, která bude dostupná a nebude potřeba přemýšlet, kolik nás bude stát pobyt s dítětem v nemocnici. Pro Miroslavu Němcovou možná malá a ne dost „bombastická“ přání. Pro mne však nutnost pro spokojený život a také první kroky k tomu, abychom se nemuseli stydět za beznaděj, kterou právě pravicové vlády přinesly České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…