Šárka Grossová urazila Zemana, hlásí bulvár

04.05.2015 7:04

Nejčtenější deník Blesk na titulní straně informuje o tom, že vdova po expremiérovi Stanislavu Grossovi Šárka – alespoň dle titulku bulvárního listu - urazila prezidenta Miloše Zemana. Má to být odveta za slova, která Zeman včera v rozhovoru pro Blesk.cz pronesl o jejím muži.

Šárka Grossová urazila Zemana, hlásí bulvár
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šárka Grossová

Prezident v rozhovoru pro Blesk.cz osvětloval, proč nešel Stanislavu Grossovi, kterému šel na svatbě za svědka, na pohřeb, a ani mu neposlal věnec. „Já nejsem pokrytec. Já posílám věnce na pohřby těch, kterých si vážím. A je pravda, že Stanislava Grosse jsem si přestal vážit,“ vysvětlil Zeman.

U Grosse mu prý nejvíce vadilo jeho zázračné zbohatnutí. „Jen neználek by si mohl myslet, že ta jeho transakce s akciemi Moravia Energo byla čistá a že byla důsledkem jeho podnikatelského talentu,“ uvedl prezident a dodal, že kvůli tomu nehodlá nic předstírat, ani krotit své běžné vyjadřování, kterým častuje i jiné.

Zesnulý expremiér má být dle přání manželky pochován na pražském Vyšehradě, po boku českých elit. Ani to není Zemanovi příliš po chuti. "Já nejsem ten, kdo určuje, kdo má být kde pohřben. Až jednou umřu, tak se nechám pohřbít v Kolíně vedle své maminky a bude vymalováno. Nicméně Vyšehrad je samozřejmě spojen s osobami, kterých, i když k nim máte někdy kritický postoj, si obecně můžete vážit," prohlásil Zeman.

Vdova po Stanislavu Grossovi – Šárka Grossová – zareagovala na prezidentova slova prostřednictvím textové SMS, kterou zaslala redakci Blesku. „Nemám zájem komentovat takové lidi,“ uvedla na adresu prezidenta Miloše Zemana. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…