Sázka se má dodržet, prohlásil Bárta. V pondělí jde pod nůžky

05.01.2013 14:57

Poslanec za Věci veřejné Vít Bárta si libuje v netradičních sázkách. Před časem vsadil svou kštici, že přímá volba prezidenta se neodehraje v řádném termínu. Jenže Ústavní soud zamítl stížnosti žádající její odklad a prezidentským volbám tak nic nebrání. A Bárta se již podle svých slov chystá pod nůžky.

Sázka se má dodržet, prohlásil Bárta. V pondělí jde pod nůžky
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

 

„Stejně jako jsem dal všanc své vlasy, když ministr financí Miroslav Kalousek vybere 16 miliard navíc na zvýšení DPH, stejně tak jsem je dal vlasy do banku v případě, že se stihne prezidentská volba v řádném termínu,“ podotýká ve svém vyjádření pro ParlamentníListy.cz. A jak sám přiznává, nadešel čas sázku dodržet.

Lítost však prý necítí, naopak je rád, že přímá volba prezidenta proběhne v termínu a tak, jak ji Věci veřejné prosadily. „Nicméně podotýkám, že jsem se vsadil minulý rok hned třikrát, přičemž sázku o to, že registr vozidel Pavla Dobeše nevydrží fungovat přes prázdniny, jsem vyhrál,“ připomíná své vítězství. Zda vyhraje i v případě Kalouska, se ještě uvidí.

„Povinností  gentlemana je slovo dodržet,“ prohlašuje Bárta a své tvrzení dokládá tím, že hned v pondělí se vydává k holiči. A dodává, že v pátek dorazí k urně.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…