Scházejí se v sídle primátora a vzájemně si tahají pindíky... Šéfredaktorka se rozepsala o lidech okolo Petříčka

29.11.2019 22:39

Barbora Koukalová, editorka webu Expres.cz, napsala na svém facebooku, kdo dělá místo ministra zahraničí Petříčka politiku; prý ji dělají bezmandátní kluci s nebezpečnými ambicemi. „Schází se v sídle primátora, aby si tam vzájemně potahali pindíky, zatímco ministr za nima chodí sbírat třísky, kteří oni dva u toho kácení lesa vyrobí,“ napsala doslova.

Scházejí se v sídle primátora a vzájemně si tahají pindíky... Šéfredaktorka se rozepsala o lidech okolo Petříčka
Foto: Repro Twitter Tomáše Petříčka
Popisek: Ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) jakožto spolujezdec prezidenta Václava Havla

Editorka webu Expres.cz na Facebooku upozornila na ministra zahraničí za ČSSD Tomáše Petříčka. Tomáš Petříček je členem vlády, který velmi často vystupuje v rozporu s prezidentem Milošem Zemanem. Příkladem může být, když Petříček ujistil palestinského ministra zahraničí Málikího, že ambasádu do Jeruzaléma nepřesune a že bude aktivně podporovat česko-palestinské vztahy, jak uvedl na svém twitteru.

 

 

Anketa

Je Pavel Novotný, starosta Prahy-Řeporyjí, dobrý politik?

4%
96%
hlasovalo: 29378 lidí

To je však v rozporu s přáním prezidenta Miloše Zemana. Miloš Zeman v projevu v izraelském parlamentu, Knesetu, v listopadu 2018 slíbil, že udělá vše pro to, aby se otevřela česká ambasáda v Jeruzalémě. „Nejsem diktátor, bohužel, ale slibuji, že se vynasnažím, abychom dosáhli třetího kroku po honorárním konzulátu a Českém domě (v Jeruzalémě), a můžete hádat, co ten třetí krok bude,“ pronesl.

O návštěvě prezidenta Zemana v Izraeli jsme psali ZDE.

Barbora Koukalová tedy napsala na Facebook, že Tomáš Petříček je zmatený ministr zahraničí, za něhož dělají politiku kluci bez mandátů, co mají nebezpečné ambice. Ti se dle Koukalové scházejí v sídle primátora, kde si mají prý vzájemně „tahat pindíky,“ zatímco ministr Petříček prý po nich uklízí škody.

Dále uvedla, že se jim celý internet směje, že to je sranda. Táže se však, jaký z toho mají ve svých životech přínos. „Když musíte za pět minut letět na poradu a nemáte podklady, letí se vám na ni hůř, nebo líp?“ zeptala se.

Příspěvek jí okomentoval Přemysl Mráz, ten napsal: „Mě baví, jak to vysírá zemanovce, které baví, jak jejich Pan President Seman, babis, okamura nebo junior vysírají mě. Simply Clever aneb česká retardpublika v kostce.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…