Šéf NKÚ u Moravce rozebere podaná trestní oznámení. A nejen to

15.02.2015 7:25

Hlavním hostem nedělních Otázek Václava Moravce České televize bude prezident NKÚ Miroslav Kala. Rozebere problematiku čerpání dotací i trestní oznámení, která nedávno NKÚ podal v souvislosti s údajně neprůhlednou podporou sportu. Dalšími hosty budou ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček nebo expertka KSČM na zdravotnictví. Povedou debatu o tom, jak dál na tomto rezortu.

Šéf NKÚ u Moravce rozebere podaná trestní oznámení. A nejen to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor Otázek Václav Moravec

Prezident Nejvyššího kontrolního úřadu Miroslav Kala zavítá do nedělních Otázek Václava Moravce České televize, kde rozebere problematiku průhledného čerpání dotací a prací jeho úřadu, který dohlíží na to, aby se s veřejnými prostředky nakládalo co nejtransparentněji. Nedávno podal hned tři trestní oznámení v souvislosti s neprůhlednými dotacemi na sport mezi lety 2011 až 2013.

Dalšími hosty budou ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček, bývalá ministryně zdravotnictví Zuzana Roithová (KDU-ČSL) a komunistická expertka na tento rezort Soňa Marková. Povedou diskuzi o reformě psychiatrické péče v Česku, centrálních nákupech zdravotnického materiálu nebo vzdělávání lékařů. Stranou jejich pozornosti nezůstanou ani zdravotnické poplatky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…