Šéf-odborář bouchl do stolu: Jsme jednoznačně pro nouzový stav!

20.02.2021 15:30

Předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek vydal tento týden ve čtvrtek prohlášení k nouzovému stavu a k situaci v Parlamentu. Odboráři jsou prý jednoznačně pro nouzový stav a chtějí další peníze pro zdravotníky.

Šéf-odborář bouchl do stolu: Jsme jednoznačně pro nouzový stav!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šéf Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek

„Členové Asociace samostatných odborů jsou velice znepokojeni stavem, který se vyhrotil ve zdravotnictví díky neustále se zvyšujícímu počtu nemocných nemocí covid-19,“ píše odborář.

Asociace podle něj odmítá, aby byli občané vtahováni do politických bojů o nouzový stav. „Nikdo nemá právo rozhodovat o zdraví a životě občanů takovým způsobem, že jsou obětováni na vrub politického boje v Parlamentu ČR,“ domnívá se Dufek.

A pokračuje: „Jako odboráři vyhlašujeme, že jsme pro nouzový stav a naprosto jednoznačně akceptujeme vše, co k němu patří. Asociace samostatných odborů žádá vládu, aby do zdravotnictví uvolnila další finanční prostředky, a pomohla tak zdravotníkům.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…