Šéfka krajů z ANO: Babiš není žádný autoritář. To když jsem jednala s Gazdíkem...

27.02.2017 19:33 | Zprávy

Předsedkyně Asociace krajů a karlovarská hejtmanka Jana Vildumetzová si v pondělní Kauze dne na Rádiu Impuls povídala s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou. Vysvětlila jí, že předat více pravomocí do rukou šéfa hnutí Andreje Babiše bylo zodpovědné. Důrazně odmítla, že by se Babiš choval jako autoritář. Zato když jednala se šéfem Starostů a nezávislých Petrem Gazdíkem...

Šéfka krajů z ANO: Babiš není žádný autoritář. To když jsem jednala s Gazdíkem...
Foto: archiv Jany Vildumetzové
Popisek: Jana Vildumetzová

V úvodu se moderátorka ptala na spory kolem teď již bývalého hejtmana Olomouckého kraje Oto Košty. „Vám se, paní Vildumetzová libí, jak ho hnutí vykoplo?“ chtěla slyšet Bubílková. „Já jsem s panem Babišem o tom hovořila a on mi sdělil, že ho pan Košta nepožádal o schůzku, ačkoli pan Babiš reaguje na e-maily, esemesky a podobně,“ odvětila dáma. Koštu delegáti nepustili na sjezd jako člena, ale pouze jako řadového občana.

Na sněmu byl přítomen Ladislav Okleštěk, jenž byl delegátem Olomouckého kraje a podle Vildumetzové to takto bylo v pořádku. „Já jsem se s panem Koštou viděla pouze párkrát a určitě nebudu pana Koštu ani kritizovat, ani chválit,“ konstatovala.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…