Senátor Doubrava čtenáři: Dávkožrouti kupují chlast, řvou a natahují ruku. Ať pracují

16.07.2013 8:31

Čtenář ParlamentníchListů.cz vyjádřil podporu senátoru Jaroslavu Doubravovi (Severočeši.cz) i jeho názorům. Ty s politikem sdílí v otázce Romů a jejich přizpůsobivosti, ale také co se týče takzvaných eurohumanistů. A Doubrava ve své reakci nastiňuje i možné řešení.

Senátor Doubrava čtenáři: Dávkožrouti kupují chlast, řvou a natahují ruku. Ať pracují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Uživatel podepsaný jako p. Grufik přemítá, zda je možné problém s Romy nějak vyřešit. I z historie prý vyplývá, že problémy s touto menšinou řešila už Marie Terezie. "Tudíž nevím, jestli se to vůbec nějaké vládě podaří. Ono můžeme dělat nějaké opatření a popřípadě schválit i nějaké zákony pro tuto nepřizpůsobivou skupinu, ale to jich nezmění," podotýká čtenář.

Celá odpověď senátora Doubravy čtenáři PL ZDE.

Doubrava vidí řešení v práci

Senátor mu dává za pravdu. Řešením této otázky podle něj může být inspirace minulým režimem, kdy takový problém prý nebyl. Každý musel pracovat a když ne, čekal ho kriminál. "A to je ta cesta. Ať nedostávají peníze, ze kterých především nakupují drahé cigarety a chlast, za natažení ruky a řvaní na příslušných úřadech, ale za práci, byť i zbytečnou. Ať zametají po sto prvé stokrát zametený chodník... Podívejte se, kolik práce by mohli udělat v lesích, údržbě komunikací atd.," píše Doubrava.

Neřešením tohoto problému se bude situace jen nadále zhoršovat, míní senátor. Příkladem prý mohou být události na Šluknovsku, Duchcově a nyní i v Českých Budějovicích. "To je počátek, důsledek zavírání očí, důsledek neochoty, nebo snad strachu konečně začít razantně problém řešit. Bez ohledu na pohrůžky EU. A bude-li EU vyskakovat, ať si ty dávkožrouty nastěhuje do Bruselu a bude po vyskakování," uzavírá Jaroslav Doubrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…