Server: Největší Zemanův fanoušek v republice má doma tisíce jeho fotografií

26.10.2015 10:44

Portrét největšího fanouška Miloše Zemana, kterým je dvacetiletý Pavel Kočiš žijící ve středočeské Osnici, přináší server Lidovky.cz.

Server: Největší Zemanův fanoušek v republice má doma tisíce jeho fotografií
Foto: Facebook.com
Popisek: Pavel Kočiš ve svém pokoji, kde má tisíce fotek a obrázků prezidenta Miloše Zemana

Kočiše od jeho záliby neodradilo ani to, když před dvěma lety neúspěšně usiloval o místo zahradníka na Pražském hradě. I když práci nedostal, nezatrpknul a dál hlavě státu posílá dárky k narozeninám, píše mu dopisy, schází se s jeho mluvčím a dalšími lidmi z prezidentské kanceláře.

Stěny pokoje v rodinném domě ve středočeské Osnici, kde žije s matkou a bratrem, ozdobil více než dvěma tisíci prezidentových fotografií vystřižených z novin.

V době psaní článku měl Pavel Kočiš 3577 Zemanových fotografií. Prý o sobě rád říká, že je prezidentův největší fanoušek. Říkají mu tak ale i lidé po celé republice a rovněž novináři s oblibou používají toto spojení v titulcích.

Celý text je ZDE.

Nenápadný mladík obdivu k prezidentovi propadl hned na počátku Zemanova volebního období a nejvyšší ústavní činitel vyplňuje velkou část jeho života.

Kromě stovek fotografií má Pavel ve svém pokoji trojrozměrný model Pražského hradu, stěny zdobí dopisy jak od hlavy státu, tak od jeho ženy Ivany i několik fotek z prvního a na dlouho jediného osobního setkání s prezidentem v Karlovarském kraji v roce 2013.

A co se mu na Zemanovi líbí? „Všechno, co říká, jak mluví, jak si umí dělat legraci,“ říká. Dokáže být ale i kritický. „Je ale pravda, že se mi nelíbil ten výrok o kouření. To se mu příliš nepovedlo,“ kárá prezidenta, přestože sám bez cigarety nevydrží déle než hodinu.

Poté, co se v září Kočiš sešel s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem, bylo prý domluveno, že se prezident přijde podívat ke Kočišovi domů poslední měsíc v roce. „Domluvili jsme se, že se přijede podívat v prosinci 2015 na pokoj a zároveň mu předám adventní věnce na vánoční poselství a další nakreslené obrázky,“ napsal Pavel Kočiš redaktorce serveru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…